Fenerbahçe'nin Yıldızı Çağlar Söyüncü'den Mutluluk Dolu Haber! Çağlar Söyüncü ve Serra Pakdemir Bebek Bekliyor!

Fenerbahçe'nin Yıldızı Çağlar Söyüncü'den Mutluluk Dolu Haber! Çağlar Söyüncü ve Serra Pakdemir Bebek Bekliyor!
Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü ve eşi Serra Pakdemir, sosyal medya hesaplarından bebek beklediklerini duyurarak hayranlarına müjdeli haberi verdi. Çiftin mutluluğu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü ve eşi Serra Pakdemir, mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırıyor. Mayıs ayında peş peşe yaptıkları nişan ve düğün törenleriyle dikkat çeken çift, şimdi de bebek beklediklerini duyurdu.

Çağlar Söyüncü ve Serra Pakdemir, Bodrum'da düzenlenen romantik bir törenle dünyaevine girmişti. Nikah törenlerinin ardından sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelen çift, bu kez bebek müjdesiyle hayranlarını sevindirdi. Serra Pakdemir, sosyal medya hesabında ultrason görüntüsünü paylaşarak, bebek beklediklerini duyurdu. Pakdemir'in bu özel anı paylaşmasının hemen ardından, Çağlar Söyüncü de aynı görüntüyü beyaz kalp ve nazar boncuğu emojisiyle kendi sayfasında paylaştı.

Mutlu çiftten sevindiren haber! - Resim: 4

Çiftin bu mutlu haberi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranları ve arkadaşları, çifti tebrik eden mesajlar ve iyi dileklerle dolu yorumlarla paylaşımlarına destek verdiler. Henüz bebeklerinin cinsiyetini açıklamayan çift, bu detayın da ilerleyen günlerde paylaşılacağını belirtti.

Çağlar Söyüncü, hem futbol kariyerindeki başarıları hem de özel hayatındaki mutluluklarıyla adından söz ettiriyor. Eşi Serra Pakdemir ile birlikte sosyal medyada sık sık mutlu anlarını paylaşan Söyüncü, hayranlarından büyük ilgi görüyor. Çiftin bebek haberi, hayranları tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı.

Serra Pakdemir ve Çağlar Söyüncü, ailelerine katılacak yeni üyenin heyecanını yaşarken, takipçileri de bu güzel haberi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Çiftin bebeklerine kavuşacakları günü dört gözle bekleyen hayranları, sosyal medya hesaplarından gelecek yeni paylaşımları merakla takip ediyor.

Mutlu çiftten sevindiren haber! - Resim: 6

Çağlar Söyüncü ve Serra Pakdemir çifti, bu mutlu haberi paylaşarak sevenlerine bir kez daha ne kadar uyumlu ve sevgi dolu bir çift olduklarını gösterdi. Yeni bir hayatın başlangıcını kutlayan çift, hayranlarıyla birlikte bu özel anları yaşamaya devam ediyor. Bebeklerinin doğumuyla birlikte ailenin büyümesi, hem çift için hem de onları destekleyen herkes için büyük bir mutluluk kaynağı olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.