Elçin Sangu'nun Yaptığı Dans Gündem Oldu! Ayakkabılarını Çıkarıp... ''Zarafetin Vücut Bulmuş Hali''

Elçin Sangu'nun Yaptığı Dans Gündem Oldu! Ayakkabılarını Çıkarıp... ''Zarafetin Vücut Bulmuş Hali''
Gözlerden uzak bir hayat süren Elçin Sangu, kuzeninin düğününde sahneye çıkarak Çerkes dansı yaptı. Çıplak ayakla sergilediği Qafe dansı izleyenleri büyüledi ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Kiralık Aşk gibi başarılı yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Elçin Sangu, gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden ünlüler arasında yer alıyor. Sosyal medyada aktif olmasına rağmen özel hayatını gizli tutmayı başaran güzel oyuncu, kuzeninin düğününde sürpriz bir performansla ortaya çıktı.

Çerkes Dansıyla Hayran Bıraktı

Kuzeninin düğününe katılan Elçin Sangu, müziğin ritmine kendini kaptırarak sahneye çıktı. Çerkes kültürüne özgü Qafe dansını çıplak ayakla sergileyen Sangu, izleyenleri adeta büyüledi. Dansın her anında sergilediği zarafet ve asalet, düğün davetlileri tarafından büyük alkış topladı.

GJUYIY

“Ben Çerkesim”

Elçin Sangu, daha önce yaptığı açıklamalarda Çerkes kökenli olduğunu ve bu kültürün hayatındaki önemini vurgulamıştı. Kendisi hakkında “Çok inatçı olduğumu söylüyorlar. Bu özelliğimin bana zarar verdiği zamanlar oldu. Ben Çerkesim, genimden atamıyorum” diyerek kökenine olan bağlılığını dile getirmişti. Düğünde sergilediği Qafe dansı, bu bağlılığın bir yansıması olarak değerlendirildi.

111

Zarafet ve Asaletin Simgesi

Elçin Sangu’nun düğünde sergilediği Çerkes dansı, onun zarafetini ve asaletiyle bir kez daha gözler önüne serdi. Dans ederken gösterdiği yetenek ve özgünlük, izleyenleri büyüledi. Gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu, bu özel performansıyla hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.