Erdal Beşikçioğlu Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti!

Erdal Beşikçioğlu Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti!
Etimesgut Belediyesi, Özkaya Tıp Merkezinde toplu sünnet töreni düzenledi. Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, Özkaya Sağlık Grubu ve Op. Dr. Saygın Çuhadaroğlu'ndan organizasyon hakkında bilgi aldı.

Etimesgut Belediyesi'nin sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirdiği toplu sünnet töreni Özkaya Tıp Merkezinde devam ediyor. Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan ile birlikte Tıp Merkezine giderek Özkaya Sağlık Grubu Yönetiminden ve Op. Dr. Saygın Çuhadaroğlu'ndan sünnet organizasyonu hakkında bilgi aldı.

Başkan Beşikçioğlu, “ Bu tür projelerle Etimesgut Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya önem veriyoruz. Çok fazla başvuru olmasından dolayı sünnet töreni farklı günlerde ve belli aralıklarla devam etmektedir. Bugün Tıp Merkezine gelerek sünnet olan çocuklarımız ile bir araya geldim. Onların yüzündeki heyecanı görmek büyük bir mutluluktu benim için. Bu sebeple ihtiyaç sahibi ailelerimize elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Beşikçioğlu, ziyareti sırasında sünnet olan çocukları teker teker ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Çocukların aileleri ise, evlatlarının bu özel ve önemli günlerinde Başkanının desteği ile yaşadıkları mutluluğu dile getirerek Başkan Beşikçioğlu'na teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.