Mauro Icardi Gece Klubünde Tek Başına Telefonla Görüntülendi! ''Aşk Acısı Çekiyor''

Mauro Icardi Gece Klubünde Tek Başına Telefonla Görüntülendi! ''Aşk Acısı Çekiyor''
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve ünlü model Wanda Nara'nın ayrılığı gündeme bomba gibi düştü. Wanda Nara tatilin keyfini çıkarırken, Icardi'nin gece kulübünde yalnız ve dalgın halleri dikkat çekti.

Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi ile yaklaşık 10 yıldır aşk yaşayan Wanda Nara, ünlü futbolcuyu sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakınca boşanma iddiaları gündeme gelmişti. Çiftin ayrılık haberi, hem spor hem de magazin dünyasında geniş yankı buldu. Wanda Nara, bu iddiaları doğrulayarak, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" açıklamasında bulundu.

Wanda Nara plajda sere serpe uzandı Icardi gece kulübünde dalgın halleriyle dikkat çekti

Wanda Nara Tatilde, Icardi Gece Kulübünde

Ayrılık sonrası Wanda Nara, plajda sere serpe uzanarak tatilin keyfini çıkarırken, Mauro Icardi'nin durumu merak konusu oldu. GazeteMagazin tarafından görüntülenen Icardi, Etiler'de bir gece kulübünde yalnız başına görüldü. Gözlerden kaçmayan dalgın ve mutsuz halleri, elinden telefonu bir an olsun düşürmemesi dikkat çekti.

Sosyal Medyada Yankı Buldu

Wanda Nara, ayrılıkla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım" diyerek duygusal bir veda mesajı yayımladı. Bu paylaşım, hayranlarından ve takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Wanda Nara plajda sere serpe uzandı Icardi gece kulübünde dalgın halleriyle dikkat çekti

Icardi'nin Dalgın ve Mutsuz Halleri

Icardi'nin gece kulübündeki halleri sosyal medyada da geniş yankı buldu. Hayranları ve takipçileri, "Ah be abi unut bu kızı", "Sen bu hallere düşecek adam mıydın be?", "Yenge yaktın adamı yaktın" gibi yorumlarla ünlü futbolcuya destek oldu. Icardi'nin dalgın ve düşünceli hali, ayrılığın onu ne kadar etkilediğini gözler önüne serdi.

Çiftin Ayrılığı Spor ve Magazin Dünyasında Gündem Oldu

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın ayrılığı, spor ve magazin dünyasında uzun süre konuşulacağa benziyor. Çiftin ilişkisi boyunca yaşadıkları iniş çıkışlar, medyada sıkça yer almıştı. Ayrılık sonrası Icardi'nin futbol kariyerine nasıl devam edeceği ve Wanda Nara'nın kişisel yaşamında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.