Danla Bilic, Milli Futbolcuyla Belgrad Sokaklarında Görüntülendi! İşte O Anlar...

Danla Bilic, Milli Futbolcuyla Belgrad Sokaklarında Görüntülendi! İşte O Anlar...
Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve milli futbolcu Doğan Alemdar'ın Belgrad sokaklarında birlikte görülmesi, aşk dedikodularını alevlendirdi. İkili arasındaki samimi anlar ve sosyal medyadaki takipleşmeleri, hayranlarının dikkatini çekti.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve milli futbolcu Doğan Alemdar, geçtiğimiz günlerde Belgrad'da birlikte görüntülenerek aşk iddialarını doğrular nitelikte bir görüntü sergilediler. Daha önce Bertuğ Yıldırım ve Ala Tokel'in aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen grup, ilk kez Danla Bilic ve Doğan Alemdar'ın da yanlarında olmasıyla dikkat çekmişti. Ala Tokel, aşkını gizlemezken, Danla Bilic bu konuda sessiz kalmayı tercih etmişti. Ancak, ünlü fenomenin Doğan Alemdar ile sosyal medyada takipleşmesi, aşk dedikodularını alevlendirdi.

Danla Bilic milli futbolcu Doğan Alemdar ile yurt dışında görüntülendi! Aşk iddiaları vardı...

Belgrad'da Samimi Anlar

Danla Bilic ve 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar, Belgrad sokaklarında birlikte vakit geçirirken görüntülendi. İkilinin arasındaki samimi anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Takipçileri ve hayranları, ikilinin ilişkisi hakkında meraklarını dile getirirken, "Çok yakışıyorsunuz", "Yeni bir çift doğuyor" gibi yorumlar yapıldı.

Ekran Alıntısı

Sosyal Medyada Takipleşme

İkili, bir gece yarısı birbirlerini sosyal medyada takibe alarak aşk dedikodularını körükledi. Bu hareket, hayranları arasında büyük yankı uyandırdı ve ikilinin ilişkisi hakkında spekülasyonlara yol açtı. Danla Bilic'in sessizliğini koruması, takipçilerinin merakını daha da artırdı.

Doğan Alemdar - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Hayranların Yorumu ve İlgi

Danla Bilic ve Doğan Alemdar'ın Belgrad'da birlikte görüntülenmesi, sosyal medyada geniş yankı buldu. İkilinin fotoğrafları ve videoları kısa sürede yayıldı ve hayranlarından yoğun ilgi gördü. "Çok yakışıyorsunuz", "Aşkları Belgrad'da başladı" gibi yorumlar, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.