Esra Dermancıoğlu Erkek Kriterlerini Açıkladı! Flört Taktiklerini Sevenleriyle Paylaştı!

Esra Dermancıoğlu Erkek Kriterlerini Açıkladı! Flört Taktiklerini Sevenleriyle Paylaştı!
Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Melis İşiten'in programında flört taktiklerini ve bir erkekte aradığı kriterleri açıkladı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran açıklamalarında, ilişkilerde sakinliği ve arkadaşlığı ön planda tuttuğunu belirtti.

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes Yenge' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Esra Dermancıoğlu, son açıklamalarıyla sosyal medyada gündem oldu. Melis İşiten'in YouTube programına konuk olan Dermancıoğlu, flört taktiklerini ve bir erkekte aradığı kriterleri anlattı.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'ndan flört taktikleri! Bir erkekte aradığı kriteri söyledi! Açıklamaları sosyal medyayı salladı - Resim: 1

"Önce Arkadaşlık Kurarım"

Dermancıoğlu, flört taktikleri hakkında şunları söyledi: "Flört taktiğim arkadaş olmaktır. Beğendiğim adama öyle yaklaşırım. Ölümcül bakışımlarım vardır ama sonra bu devam etmez. Arkadaşlık kurarım, sonra sevgili olursak oluruz." Bu yaklaşımıyla ilişkilerde önce arkadaşlık kurmanın önemini vurgulayan Dermancıoğlu, doğal ve samimi bir ilişki kurmanın altını çizdi.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'ndan flört taktikleri! Bir erkekte aradığı kriteri söyledi! Açıklamaları sosyal medyayı salladı - Resim: 2

"Sakin Adam Severim"

İlişkilerde sakinliği tercih ettiğini belirten Dermancıoğlu, "Ben ilişkide sakin bir tipim. Durma hali de çok güzel bir şey. Erkekte de durağanlığı severim. Sakin adam severim. Bende sevmedikleri şeyse çok kafama göre davranmamdır. Mesela bir seyahate sen gelmiyorsan, ben giderim. Sevgilimle de sırf geyik yapabilirim. Çok severim" dedi. Bu açıklamalarıyla, hayatında ve ilişkilerinde kendi bağımsızlığını korumanın ve huzurlu bir ilişki sürdürmenin önemine dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'ndan flört taktikleri! Bir erkekte aradığı kriteri söyledi! Açıklamaları sosyal medyayı salladı - Resim: 4

Mesleki Tutkusu ve Eleştirileri

Esra Dermancıoğlu, mesleki anlamda tutkulu olduğunu ve bazı işlerin sinirine dokunduğunu belirterek, "Çok sinirime dokunuyor bazı işler. Bir kesimi seyrediyoruz. Mesela bu leş işlerle beni kandıramazsın. 56 yaşındayım ve bu çok ciddi bir birikim demek. Çok seyrettim, çok gezdim, çok gördüm. İstiyorlar ki susayım. Bir şeye yorum yapınca, doğruyu da söylesen linçleniyorsun. ‘Bak ne güzel ulusalda iş yapıyorsun, devam et’ diyorlar. Sanat meselesi diye bir şey yok Türkiye’de" ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Esra Dermancıoğlu'nun bu açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranları ve takipçileri, Dermancıoğlu'nun samimi ve dürüst açıklamalarını takdir ederken, ilişkilerde ve mesleki hayatta nasıl bir duruş sergilediğini de öğrenmiş oldular. "Sakin adam severim" ve "Önce arkadaşlık kurarım" gibi ifadeler, sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşıldı ve birçok olumlu yorum aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.