Sincan’da İmar Durum Belgesi Ve Yol Kotu Tutanağı Almak Artık Çok Kolay…

Sincan’da İmar Durum Belgesi Ve Yol Kotu Tutanağı Almak Artık Çok Kolay…
Vatandaşlar İmar Durum Belgesi (Çap) ve Yol Kotu Tutanağı’na belediyeye gitmeden “e-belediye” uygulaması üzerinden kolayca ulaşabiliyor. Üstelik talep edilen belge elektronik imzalı şekilde vatandaşa gönderiliyor.

Sincan Belediyesi akıllı belediyecilik hizmetleriyle hem tasarruf sağlıyor, hem de vatandaşın işini kolay ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Vatandaşlar İmar Durum Belgesi (Çap) ve Yol Kotu Tutanağı’na belediyeye gitmeden “e-belediye” uygulaması üzerinden kolayca ulaşabiliyor. Üstelik talep edilen belge elektronik imzalı şekilde vatandaşa gönderiliyor.

İnsan odaklı hizmet ilkesinden hareketle Türkiye’nin öncü belediyelerinden biri olan Sincan Belediyesi akıllı belediyecilik hizmetleri ile vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Sincan’da İmar Durum Belgesi ve Yol Kotu Tutanağı almak artık çok kolay…

Vatandaşlar www.sincan.bel.tr internet adresi üzerinden “e belediye” seçeneğini tıklayıp, “E-Çap ve Yol Kotu” sekmesi üzerinden başvuru yapabilir.

“Elektronik İmza İle Vatandaşa Kaliteli Hizmet”

İstenilen evraklar sisteme yüklendikten sonra vatandaşın belediyeye gitmesine gerek kalmıyor. İlgili evraklar gerekli inceleme ve onaylamanın ardından hızlı bir şekilde elektronik imzalı şekilde vatandaşa ulaştırılıyor.

Uygulama hem vatandaşa hem de personele zamandan tasarruf sağlıyor. İş yükünün ve kağıt israfının önüne geçiliyor. Vatandaşlar dijital ortamdaki hızlı ve zamandan tasarruf sağlayan sistemden son derece memnun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.