Yenimahalle’de Açık Hava Sinema Günleri başladı! 17 farklı noktada sinema keyfi...

Yenimahalle’de Açık Hava Sinema Günleri başladı! 17 farklı noktada sinema keyfi...
Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yaz akşamlarında vatandaşlara unutulmaz sinema keyfi yaşatan “Açık Hava Sinema Günleri” başladı.

Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yaz akşamlarında vatandaşlara unutulmaz sinema keyfi yaşatan “Açık Hava Sinema Günleri” başladı.

Şentepe Abdurrahman Oğultürk Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen “Lohusa” sinema gösterimine Şentepeliler yoğun ilgi gösterdi. İlçe sakinlerine kendi mahallesinde sinema keyfi yaşatan Yenimahalle Belediyesi, film öncesinde izleyicilere patlamış mısır ve gazoz ikramında da bulundu.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü ve senaristliğini Gupse Özay’ın yaptığı komedi türündeki “Lohusa” filmi izleyicilere eğlenceyi ve hüznü aynı anda yaşattı. Gupse Özay, Onur Gürçay ve Hazal Türesan, Esra Ruşan ve Elif Nur Kerkük gibi sevilen oyuncuların yer aldığı filmde, yeni çocuk sahibi olan Burcu ve Onur çiftinin ilk kırk gün boyunca başlarından geçen komik olaylar ve yaşanılan zorluklar etkileyici bir dille izleyiciye aktarıldı.

17 farklı noktada sinema keyfi

Şentepe Abdurrahman Oğultürk Kapalı Pazar Yerinden gösterimlere start veren açık hava sinema gösterimleri; 23 Temmuz Salı günü Beştepeler Mahallesi Muhtarlık Binası Önü, 26 Temmuz Cuma günü Yakacık Kültür Merkezi, 29 Temmuz Pazartesi İlkyerleşim Mahallesi Türkmeneli Parkı, 31 Temmuz Çarşamba Serhat Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, 2 Ağustos Cuma Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu gibi ilçenin 17 farklı noktasında 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Gösterim tarihleri ve düzenlenecek noktaları öğrenmek isteyen ilçe sakinleri detaylı bilgiye Yenimahalle Belediyesi sosyal medya hesaplarından ulaşabiliyor.

Akşam serinliğinde sinema keyfine bekliyoruz

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de vatandaşların kültür ve sanattan uzak kalmaması adına yıl boyunca sayısız etkinlik düzenliyoruz. Tiyatro ve sinema etkinlikleri başta olmak üzere yüzlerce etkinliği 7’den 70’e ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız için gerçekleştiriyoruz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz açık hava sinema gösterimlerine bu yıl Şentepe’den start verdik. İlçemizin farklı noktalarında Ağustos ayının sonuna kadar sinema gösterimlerimiz devam edecek. Tüm yurttaşlarımızı akşam serinliğinde sinema gösterimlerimize bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.