Pursaklar’da Parklar Cıvıl Cıvıl! Oyuncakistan'a büyük ilgi...

Pursaklar’da Parklar Cıvıl Cıvıl! Oyuncakistan'a büyük ilgi...
Pursaklar’da hizmete girdiği günden bu yana günün her saati Oyuncakistan’da çocuklar, neşe içerisinde doyasıya eğlenmenin keyfini çıkartıyor.

64 yeni ve yenilenen parkı ilçe kazandıran Pursaklar Belediyesi, Karaca Caddesi üzerinde bulunan Oyuncakistan’da birbirinden ilgi çekici oyun grupları, çocukların enerjilerini atmasının yanı sıra sosyal becerilerini geliştirme imkânı sunuyor.

‘‘Çocuklarımız mutlu, biz mutlu’’

Çocukların hoş zaman geçirmeleri ve aynı zamanda enerjilerini güzel mekânlarda geçirmeleri için hizmete kazandırdıkları Oyuncakistan Parkı’nın büyük bir ilgi gördüğünü belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımız, Oyuncakistan’da aileleriyle birlikte eğlenerek güzel vakit geçiriyor. Çocuklarımızın hoş zaman geçirmeleri aynı zamanda enerjilerini güzel mekânlarda geçirmeleri için parklara büyük önem veriyoruz. Onların mutluluğunu gördükçe yaptığımız işlerin ne kadar yerinde olduğu bir kez daha gözler önüne seriliyor. Çocuklarımız mutlu, biz mutlu dedi.

Aileler Oyuncakistan’ın hemen yanında bulunan açık spor alanı, yürüyüş yolu ve kamelyaları büyük bir memnuniyetle kullanırken, çocukları da çeşit çeşit oyun gruplarının bulunduğu park alanında keyif dolu dakikalar geçiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.