Ünlü Şarkıcının Tatil Pozları Sosyal Medyayı Salladı! ''Eteğin Düşecek, Yukarı Çek''

Ünlü Şarkıcının Tatil Pozları Sosyal Medyayı Salladı! ''Eteğin Düşecek, Yukarı Çek''
Dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora, sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. İddialı kostümleri ve pozlarıyla tanınan Ora, bu defa İtalya tatilinden karelerle gündeme geldi.

Rita Ora'nın düşük bel eteği ile verdiği pozlar, takipçileri tarafından "eteği düşecek gibi" ve "eteği düşecek sandım" gibi yorumlarla karşılandı. Şarkıcının cesur paylaşımları, takipçileri arasında geniş bir yankı uyandırdı.

rita 1

Rita Ora, son olarak yeni teklisi "Ask and You Shall"ı tanıttıktan sonra, sezonun yorgunluğunu atmak için İtalya'da tatil yapıyor. Ünlü ismin tatil fotoğrafları, sosyal medyada büyük beğeni toplarken, takipçileri tarafından da yoğun ilgiyle karşılanıyor.

rita 2

Rita Ora, cesur tarzı ve dikkat çekici paylaşımları ile adından sıkça söz ettiriyor. İtalya tatilinden paylaştığı kareler de, şarkıcının stil sahibi duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi.

rita 3

Ora'nın tatil paylaşımları, sosyal medyada geniş yankı bulurken, ünlü şarkıcının hayranları, onun enerjik ve neşeli haline hayran kaldı. "İtalya mutluluk" notu ile paylaşılan fotoğraflar, şarkıcının tatil keyfini ve huzurunu yansıtırken, takipçileri tarafından da büyük beğeni topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.