Galatasaraylı O Futbolcu Futbolu Bıraktı! Elveda... Özel Teşekkür Mesajı Dikkat Çekti!

Galatasaraylı O Futbolcu Futbolu Bıraktı! Elveda... Özel Teşekkür Mesajı Dikkat Çekti!
Galatasaray ve Antalyaspor formalarıyla tanınan 30 yaşındaki tecrübeli savunmacı Christian Luyindama, kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Başarılı oyuncu, veda açıklamasında Galatasaray'a ve taraftarlarına özel teşekkürler iletti.

Son olarak Galatasaray'a ait olan ve geçtiğimiz sezon Antalyaspor'a kiralanan savunma oyuncusu Christian Luyindama, futbolu bıraktığını resmen duyurdu. 2019 yılında Belçika'nın Standard Liège takımından önce kiralık, ardından bonservisiyle Galatasaray'a transfer olan Luyindama, ilk sezonunda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve takımda kalıcı olmayı başarmıştı.

Ağır Sakatlık Kariyerini Etkiledi

Ancak sonraki sezonlarda ağır bir sakatlık geçiren ve bu sakatlıktan bir türlü tam olarak kurtulamayan Luyindama, performansını eski seviyesine taşıyamadı. Uzun süre sahalardan uzak kalan ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formunu yakalayamayan tecrübeli stoper, 30 yaşında futbol kariyerine son verme kararı aldı.

22072024132343_7070582_13_23-1

Veda Mesajı ve Galatasaray'a Teşekkür

Christian Luyindama, futbolu bırakma kararını sosyal medya hesaplarından yaptığı duygusal bir veda mesajıyla duyurdu. Açıklamasında, "30 yaşında futbolu bırakıyorum. Kariyerimin zirvesini yaşadığım Galatasaray’a ve büyüleyici taraftarlarına sonsuz teşekkürler. Elveda," ifadelerini kullanan Luyindama, Galatasaray'a ve taraftarlarına özel teşekkürler iletti.

Kariyerinin Öne Çıkanları

Luyindama, kariyerine Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde AS Vita Club takımında başladı. 2017 yılında Standard Liège'e transfer olan savunmacı, burada sergilediği başarılı performansla Avrupa'nın dikkatini çekti ve Galatasaray'a transfer oldu. İlk sezonunda gösterdiği etkileyici performansla Galatasaray taraftarlarının sevgisini kazanan Luyindama, özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ve fiziksel gücüyle tanındı.

452

Sakatlıklar ve Zor Günler

Ancak geçirdiği ağır sakatlıklar, Luyindama'nın kariyerini olumsuz yönde etkiledi. Uzun süren tedavi süreçleri ve sahalardan uzak kalması, performansının düşmesine neden oldu. Kiralık olarak Antalyaspor'da forma giyen oyuncu, burada da beklenen performansı sergileyemedi ve sonunda futbolu bırakma kararı aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.