İcardi İle Ayrılan Wanda Nara'nın Bikinili Tatil Pozları Şok Etti! İcardi Hayranları Yorumlarda Acımadı!

İcardi İle Ayrılan Wanda Nara'nın Bikinili Tatil Pozları Şok Etti! İcardi Hayranları Yorumlarda Acımadı!
Mauro Icardi ile boşanma kararı aldıktan sonra tatilin keyfini çıkaran Wanda Nara, sosyal medya paylaşımlarıyla ortalığı kasıp kavurdu. Bikinili pozları ve çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çeken Nara, takipçilerini şaşırttı.

Galatasaray’ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Nara, boşanma kararını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla resmen duyurmuştu. “Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz” diyerek haklarında çıkan boşanma haberlerini doğrulayan Nara, üçüncü bir kişinin aralarına girdiği iddialarını ise yalanlamıştı.

İhanet İddialarına Cevap Verdi

Wanda Nara, Icardi’nin kendisini aldattığı iddia edilen China Suarez’in eski sevgilisi L-Gante ile bir gece kulübünde görüntülendiği haberlerine yanıt verdi. Nara, “Açıklığa kavuşturulacak bir şey yok, çok fazla yalan söylendi, o benim arkadaşım. Aynı müzik şirketiyle çalışıyoruz,” açıklamasında bulunarak ihanet iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Icardi’nin Durumu Endişe Yarattı

Arjantinli gazeteci Gustavo Mendez, Mauro Icardi’nin Wanda Nara’dan ayrıldıktan sonra depresyonda ve iştahsız olduğunu iddia etmişti. Mendez, Arjantinli golcünün altı kilo kaybettiğini ve bu durumun Galatasaray taraftarları ve yönetimi endişelendirdiğini söylemişti. Icardi’nin bu iddialara dair bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan cesur tatil kareleri! Bikinisiyle sere serpe uzandı! Paylaşımı ortalığı yaktı geçti - Resim: 6

Nara'dan Cesur Tatil Paylaşımları

Boşanma sonrası çocuklarıyla birlikte Arjantin’e dönen Wanda Nara, Brezilya’da tatile çıktı. Sosyal medya hesabından peş peşe cesur pozlarını paylaşan Nara, bikinisiyle sere serpe uzandığı fotoğraflarıyla takipçilerini büyüledi. Nara’nın tatil keyfi ve yüzme anlarını paylaştığı fotoğraflar, binlerce beğeni ve yorum aldı.

Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan cesur tatil kareleri! Bikinisiyle sere serpe uzandı! Paylaşımı ortalığı yaktı geçti - Resim: 8

Takipçilerinden Yoğun İlgi

Wanda Nara’nın ayrılık sonrası hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi takipçilerinin dikkatini çekti. Peş peşe gelen paylaşımlarına “Yenge bu ne?”, “Muhteşem”, “Bayıldım”, “Harikasın” gibi yorumlar yağdı. Nara’nın kendine olan güveni ve pozitif enerjisi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan cesur tatil kareleri! Bikinisiyle sere serpe uzandı! Paylaşımı ortalığı yaktı geçti - Resim: 1

Icardi İstanbul Gecelerinde

Öte yandan, Mauro Icardi’nin İstanbul gecelerinde eğlendiği görüntüler de gündem oldu. Etiler’de bir mekanda arkadaşları Fernando Muslera ve Lucas Torreira ile eğlenen Icardi’nin neşeli halleri, ayrılık sonrası yaşadığı duygusal durumu gölgede bıraktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.