Acun Ilıcalı Flaş Açıklamalarda Bulundu! ''Ferrari Alıyorum Çünkü''

Acun Ilıcalı Flaş Açıklamalarda Bulundu! ''Ferrari Alıyorum Çünkü''
Ayça Çağla Altunkaya ile mutlu bir beraberlik sürdüren Acun Ilıcalı, yaptığı her açıklamayla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak, "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum" sözleri büyük yankı uyandırdı.

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamalarla yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Ayça Çağla Altunkaya ile mutlu bir birliktelik sürdüren Ilıcalı, daha önce servetiyle gündeme gelmiş ve aylık kazancının ne kadar olduğu sorusuna "Onu bilmem mümkün değil benim, hesabını yapamayız. 13 ülkeden gelirimiz var, kanalımız var. Ben o işlere karışmam" şeklinde yanıt vermişti. Celebrity Net Worth'a göre Ilıcalı'nın net serveti yaklaşık 100 milyon dolar olarak tahmin ediliyor.

Ekran Alıntısı

Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada hayatında aldığı risklerden ve parayla ilişkisine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Hayattaki vereceğim en büyük ders size şu olsun" diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Ben muhabirlikten itibaren bulunduğum alanda kendime bir mutluluk yarattım. Yeminle söylüyorum bu mutluluk parayla hiçbir zaman artmadı. Başarıyla arttı. Parayı kaybetme korkum olmadığı için akıl almaz riskler aldım."

Ilıcalı, konuşmasının devamında lüks araç satın almasıyla ilgili dikkat çekici bir açıklama yaptı. "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin" ifadelerini kullanan ünlü yapımcı, "Ben sadece ihtiyaç üzerine bir şeyler alıyorum" diyerek yaşam tarzına dair ipuçları verdi.

Acun Ilıcalı:Ferrari yeni değil - Haberler Magazin

Bu sözler sosyal medyada hızla yayıldı ve birçok kullanıcı tarafından yorumlandı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Ilıcalı'nın açıklamalarını "Para varken konuşmak kolay" şeklinde eleştirirken, bazıları da Ilıcalı'nın başarılarının ve risk alabilme cesaretinin altını çizdi.

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları, onun sadece maddi başarılarıyla değil, aynı zamanda hayata bakış açısıyla da ilgi çektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Her adımı ve her sözüyle gündem yaratmayı başaran Ilıcalı, bu kez de yaptığı samimi açıklamalarla konuşulmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.