Yeni Gelin Köyde! Yusuf Yazıcı'nın Eşi Trabzon'a El Öpmeye Geldi! "En Kıymetlilerim"

Yeni Gelin Köyde! Yusuf Yazıcı'nın Eşi Trabzon'a El Öpmeye Geldi! "En Kıymetlilerim"
2011 Miss Turkey güzeli Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı, yurt dışında gözlerden uzak bir nikahla evlendikten sonra Trabzon'da ailelerinin yanına geldiler. Çiftin düğün fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2011 Miss Turkey güzeli Melisa Aslı Pamuk ve ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı, gözlerden uzak yaşadıkları aşklarını yurt dışında sessiz sedasız bir nikahla taçlandırdılar. Uzun süre özel hayatlarını gizli tutmayı başaran çift, geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Nikah sonrası soluğu Türkiye'de alan çift, ilk durak olarak Trabzon'a gittiler.

Yeni Gelin Melisa Aslı Pamuk Sosyal Medyada Beğeni Topladı

Melisa Aslı Pamuk, düğün sonrasında soyadını değiştirerek sosyal medya hesaplarından Yusuf Yazıcı ile olan düğün fotoğraflarını paylaşınca büyük ilgi gördü. Hayranları, Pamuk’un yeni soyadıyla yaptığı paylaşımları beğeni yağmuruna tuttu. Pamuk’un paylaştığı fotoğraflara Trabzon'un plaka kodu olan ‘61’ notunu düşmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Trabzon'da Aile Ziyareti

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı, sessiz sedasız yaptıkları nikahın ardından Trabzon’a giderek Yusuf Yazıcı'nın ailesini ziyaret ettiler. Trabzon Çaykara’da bulunan baba evine giden çift, geleneklere uygun olarak el öpmeye gittiler. Yazıcı ve Pamuk, Trabzon'un turistik bölgelerinden biri olan Uzungöl'ü de ziyaret ederek burada bol bol fotoğraf çektiler. Pamuk’un paylaştığı fotoğraflar, takipçileri tarafından büyük beğeni toplarken, Yusuf Yazıcı da aile pozunu "En kıymetlilerim" notuyla paylaştı.

Sosyal Medyada Gündem Oldular

Çiftin evlilik haberinin duyulması ve ardından Trabzon'a gitmeleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar, çift için "Yeni gelin köyde", "Gelin düğünden sonra nihayet boy gösterdi", "Ne güzeller" gibi yorumlarda bulundular. Çiftin paylaştığı fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı’nın yurt dışında gerçekleştirdikleri nikahın ardından Türkiye'de aile ziyaretleri ve tatil yapmaları, hayranları tarafından ilgiyle takip edildi. Çiftin mutlu ve huzurlu halleri, hayranlarının takdirini kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.