Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan Tatil Pozları Geldi! Samimi Paylaşımları Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan Tatil Pozları Geldi! Samimi Paylaşımları Sosyal Medyada Beğeni Topladı!
Ünlü çift Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz, Bali'deki tatillerinden anları sosyal medyada paylaşarak hayranlarının beğenisini kazandı. Yasmin Erbil'in renkli mayosuyla verdiği pozlar ve çiftin sörf yaparken çektiği videolar, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor ile tanınan Yiğit Poyraz ile beraber. Çift, romantik ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih etse de, zaman zaman sosyal medyada paylaştıkları tatil anlarıyla gündeme geliyor. Son olarak Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz, egzotik Bali adasına tatile gittiler ve bu tatilden her anı sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

2

Tatil Anlarını Takipçileriyle Paylaştı

Yasmin Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz ile Bali'de geçirdikleri keyifli anları sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor. Tatilin ilk günlerinde çift, Bali'nin ünlü dalgalarında sörf yaparken çekilmiş videolarını takipçileriyle paylaştı. Erbil, sörf yaptıkları anları "Dalgalarla kavga etmeden önce" notuyla paylaşarak hayranlarına eğlenceli anlar yaşattı.

3705308_7110c056e753dda6f9b02a56449744c6_640x640

Gün Batımında Romantik Pozlar

Yasmin Erbil, gün batımında sevgilisi Yiğit Poyraz’a verdiği romantik pozlarla da sosyal medyada büyük ilgi topladı. Renkli mayosuyla verdiği pozlar, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Hayranları, Erbil'in doğal güzelliğini ve çiftin uyumunu övgü dolu yorumlarla dile getirdiler.

1

İlişkileri Hakkında Açıklamalar

Yasmin Erbil, daha önce sevgilisi Yiğit Poyraz hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekmişti. Erbil, "Çok fazla kıskancım, onun da etrafa karşı dikkat etmesini beklerim. Babamın tam zıttı, sosyal kelebek... O da çok kıskanç, kıyafetime bile karıştığı oluyor" diyerek ilişkilerindeki kıskançlık boyutunu samimi bir şekilde ifade etmişti. Bu açıklamalar, çiftin ilişkisine dair merak uyandırmış ve hayranlarının ilgisini çekmişti.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz’ın Bali tatilinden paylaştıkları fotoğraflar ve videolar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları, çiftin romantik tatilini ve uyumlarını övgü dolu sözlerle dile getirdiler. "Harikasınız", "Çok güzelsiniz", "Mutluluğunuz daim olsun" gibi yorumlar, Erbil ve Poyraz’ın paylaşımlarının altında en sık rastlanan ifadeler oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.