Barış Alper Yılmaz'la Aşk Mı Yaşıyor? Şeyma Subaşı'ndan Sürpriz Aşk İtirafı Geldi! ''Bilin Bakalım Ne Oldu?''

Barış Alper Yılmaz'la Aşk Mı Yaşıyor? Şeyma Subaşı'ndan Sürpriz Aşk İtirafı Geldi! ''Bilin Bakalım Ne Oldu?''
Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, yeniden aşık olduğunu duyurdu. Subaşı, duygusal bir paylaşım yaparak yeni aşkını takipçileriyle paylaştı.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan ve 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Fas'ta gerçekleşen düğünlerinin ardından kısa sürede yollarını ayıran çift, 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Subaşı, özel hayatıyla gündemden düşmeyen isimlerden biri olarak biliniyor.

Genç futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu! Şeyma Subaşı'dan sürpriz aşk itirafı: “Tahmin edin ne oldu?” - Resim: 1

Eski Aşkını Yad Etti

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde eski aşkı Acun Ilıcalı ile evlendiği St. Tropez'i ziyaret etti. Subaşı, burada nikahlarının kıyıldığı yerde çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Buraya geri döndüğümde biraz duygusallaştım çünkü 7 yıl önce burada evlenmiştim" notunu düştü. Bu duygusal paylaşım, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve Subaşı'nın geçmişine dair nostaljik anları hatırlattı.

Genç futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu! Şeyma Subaşı'dan sürpriz aşk itirafı: “Tahmin edin ne oldu?” - Resim: 3

Yeni Aşk İtirafı

Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini ekleyerek takipçilerine sürpriz bir aşk itirafında bulundu. Subaşı, "Tahmin edin ne oldu?" şeklindeki sorusuyla ipuçları vererek yeniden aşık olduğunu açıkladı. Yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. Ve neredeyse düşünüyordum. Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde. Hissediyorum."

Genç futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu! Şeyma Subaşı'dan sürpriz aşk itirafı: “Tahmin edin ne oldu?” - Resim: 6

Barış Alper Yılmaz İddiaları

Geçtiğimiz günlerde genç futbolcu Barış Alper Yılmaz ile adı anılan Şeyma Subaşı, bu iddialara da yanıt vermiş oldu. Yeni aşkını açıklayan Subaşı, Barış Alper Yılmaz ile ilişkisinin sadece dedikodudan ibaret olduğunu ima etti. Subaşı'nın bu açıklaması, hayranları arasında merak uyandırdı ve yeni sevgilisinin kim olduğuna dair spekülasyonlar yapılmaya başlandı.

Sosyal Medyada Büyük Yankı

Subaşı'nın yeni aşk itirafı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Takipçileri, ünlü ismin mutluluğunu paylaştı ve ona destek mesajları gönderdi. "Mutluluğun daim olsun", "Her zaman senin yanındayız", "Aşk seni bulmuş, ne güzel" gibi yorumlarla Subaşı'na olan sevgilerini dile getirdiler.

Barış Alper Yılmaz Avrupa devlerini peşine taktı - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.