Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Kıvrak Dans Videosu Sosyal Medyayı Salladı! Hayranları Beğeni Üstüne Beğeni Yağdırdı!

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Kıvrak Dans Videosu Sosyal Medyayı Salladı! Hayranları Beğeni Üstüne Beğeni Yağdırdı!
Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son yaptığı kıvrak dansla tekrar gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, hayranları tarafından tam not aldı!

Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti dizisinin Fatih'i Doğukan Güngör ile görüntülenen Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medya platformlarında aktif olarak yer alıyor. Yarışmadaki performansıyla olduğu kadar, yaptığı paylaşımlarla da hayranlarının ilgisini çeken güzel yarışmacı, bu kez de dans videosuyla gündeme geldi.

Sosyal Medya Akımına Katıldı

Aleyna Kalaycıoğlu, popüler bir sosyal medya akımına katılarak arkadaşlarıyla birlikte yaptığı dansı Instagram hesabında paylaştı. Kısa sürede büyük beğeni toplayan video, takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Kalaycıoğlu'nun enerjik ve neşeli tavırları, hayranlarından tam not aldı.

Hayranlarından Büyük Beğeni

Aleyna Kalaycıoğlu'nun paylaştığı dans videosu, sosyal medyada hızla yayıldı ve binlerce beğeni aldı. Takipçileri, Kalaycıoğlu'nun dans yeteneğini ve neşeli kişiliğini överek, kendisine destek mesajları yağdırdı. Survivor'daki performansının yanı sıra sosyal medyada da aktif olması, Aleyna'nın hayran kitlesini her geçen gün daha da genişletiyor.

resim-2024-07-25-140214303.png

Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir?

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımın önemli isimlerinden biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma boyunca sergilediği güçlü performans ve mücadeleci ruhuyla adından sıkça söz ettirdi. Yunus Emre Özden ile olan yakınlığı ve arkadaşlıkları da Survivor izleyicileri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kalaycıoğlu'nun sosyal medya paylaşımları, kendisinin yarışma dışındaki hayatına dair ipuçları verirken, hayranlarıyla olan bağını da güçlendiriyor.

ekran-goruntusu-2024-07-25-140140.jpg​​​​​​​

Aleyna Kalaycıoğlu'nun sosyal medya akımına katılarak paylaştığı dans videosu, büyük beğeni topladı ve takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Survivor All Star yarışmasındaki performansı ve sosyal medyadaki aktifliği sayesinde adından sıkça söz ettiren Kalaycıoğlu, hayranlarına keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.