Ayrıldıkları İddia Edilen İrem Sak ve Furkan Korkmaz'dan AVM'de Samimi Poz Geldi! ''Adeta Düşman Çatlatıyorlar''

Ayrıldıkları İddia Edilen İrem Sak ve Furkan Korkmaz'dan AVM'de Samimi Poz Geldi! ''Adeta Düşman Çatlatıyorlar''
Son dönemde ayrılık haberleriyle gündeme gelen İrem Sak ve Furkan Korkmaz çifti, birlikte verdikleri pozla tüm söylentilere cevap verdi. Geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıyan çift, mutlu ve huzurlu halleriyle dikkat çekti.

Komedi dizi projelerinin aranan ismi İrem Sak, iki yıldır başarılı basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşıyor. "Yalan Dünya", "Çukur", "Kuş Uçuşu" gibi projelerde yer alan Sak, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin düğününe el ele katılan Sak ve Korkmaz, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İrem Sak, düğün öncesi yaptığı açıklamada, şu an için evlilik düşünmediklerini belirterek, "Şu an mutluyuz ve ilişkimiz bu şekilde gayet iyi gidiyor" dedi.

Ayrıldıkları iddia edilmişti: İrem Sak ve Furkan Korkmaz verdikleri pozla düşman çatlattı

Ayrılık İddiaları ve Gerçekler

Geçtiğimiz aylarda magazin dünyasında, İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın ilişkilerini sonlandırdıklarına dair iddialar dolaşmaya başladı. Bu iddialar, çiftin ayrıldığı ve Korkmaz'ın ayrılık acısı çektiği yönünde söylentilere yol açtı. Ancak çift, bu iddialara birlikte verdikleri pozla yanıt verdi. AVM'de el ele görüntülenen Sak ve Korkmaz, ilişkilerinin sağlam bir şekilde devam ettiğini gösterdi.

Ayrıldıkları iddia edilmişti: İrem Sak ve Furkan Korkmaz verdikleri pozla düşman çatlattı - Resim : 1

Mutlu ve Huzurlu Anlar

Çiftin birlikte verdikleri poz, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Hayranları, İrem Sak ve Furkan Korkmaz’ın mutlu ve huzurlu hallerine övgüler yağdırdı. Çiftin, tüm ayrılık söylentilerine rağmen ilişkilerine devam etmeleri, hayranlarını da mutlu etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.