Tuğba Özay'dan Flaş Sperm Bankası İtirafı Geldi! Özel Hayatı Çok Konuşuluyordu...

Tuğba Özay'dan Flaş Sperm Bankası İtirafı Geldi! Özel Hayatı Çok Konuşuluyordu...
Oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay, son dönemde yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Özay, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk olarak özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tuğba Özay, Pınar Kerimoğlu’nun cezaevi ile ilgili sorularını yanıtladı. Başarılı manken, bir dönem cezaevine girdiğini ve orada yaşadığı deneyimleri anlattı. Özay, "Bir dönem ben de cezaevine girdim. Orada çok değişik hikayeler ile karşılaştım ama ben oraya girdim diye kendimi soyutlamadım kimseden. Aksine her sabah mahkûmları ve gardiyanları spor salonuna toplayıp 2-3 saat onlara pilates eğitimi veriyordum ve bu onların çok hoşuna gidiyordu. Ben cezaevinden tahliye olurken tüm koğuşlar alkışlarla uğurladı beni" diyerek cezaevi anılarını paylaştı.

ÖZAY

Sperm Bankası İtirafı

Anne olma hayaliyle ilgili de samimi açıklamalarda bulunan Tuğba Özay, sperm bankasından anne olabileceğini belirtti. Özay, "Bir gün sperm bankasından sperm ile anne olabilirim. O duyguyu tatmayı ve özellikle babamın soyunu devam ettirmek istiyorum. Benim soyadımı alacak bir çocuk babamın soyunu yürütsün istiyorum" diyerek şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Bu açıklama, sosyal medyada ve magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Hayatına Girecek Kişi İçin Beklentiler

Tuğba Özay, hayatında şu an kimsenin olmadığını ve hayatına girecek kişinin onu maddi ve manevi olarak taşıyabilmesi gerektiğini ifade etti. "Davul bile dengi dengine çalar" diyen Özay, "Bu yaştan sonra kimseye eğitim veremem. Benim ile birlikte olacak adamın yaşı da karakteri de bana uymalı" diyerek ilişki konusundaki beklentilerini dile getirdi. Özay’ın bu açıklamaları, hayranları ve takipçileri arasında geniş yankı buldu.

özay 1

Gelecek Planları ve Hayalleri

Tuğba Özay, açıklamalarında gelecek planlarına ve hayallerine de değindi. Anne olma hayalini gerçekleştirmek için sperm bankasını düşünmesi, bu yolda attığı önemli bir adım olarak değerlendirildi. Hayatına girecek kişinin kriterlerini net bir şekilde belirten Özay, gelecekteki ilişkisi için de ipuçları verdi.

Tuğba Özay'ın bu samimi ve çarpıcı açıklamaları, magazin dünyasında uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Özay’ın cesur ve açık sözlü tavrı, hayranlarından ve kamuoyundan büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.