Davete Katılan Burcu Özberk Mini Ve Dekolteli Elbisesiyle Alev Alev Yaktı! ''Bu Güzellik Şaka Mı''

Davete Katılan Burcu Özberk Mini Ve Dekolteli Elbisesiyle Alev Alev Yaktı! ''Bu Güzellik Şaka Mı''
2013 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Huricihan Sultan' karakteriyle oyunculuğa adım atan Burcu Özberk, son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol aldı. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim, tatilin keyfini çıkarırken tarzıyla yine gündemde...

Burcu Özberk, son zamanlarda ekranlardan uzak kalarak tatilin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde yeğeniyle birlikte cruise gemisi ile tatile çıkan ünlü oyuncu, tatilin ardından ayağının tozuyla özel bir davete katıldı. Tatilde çektiği fotoğrafları sık sık sosyal medya hesaplarında paylaşan Özberk, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

burcu 1

Özel Davette Nefes Kesen Tarz

Özberk, bir markanın özel davetinde giydiği süper mini ve göğüs dekolteli elbisesi ile adeta nefes kesti. Davetteki fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından "Bazen aşırı iyi hissedersin; tam o an" notu ile paylaşan ünlü isim, tarzı ile büyük beğeni topladı. Özberk'in paylaştığı fotoğraflar kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal Medyada Yorum Yağmuru

Burcu Özberk'in paylaşımına gelen yorumlar, güzelliğini ve tarzını öven mesajlarla doluydu. "Barbie sen misin?", "Seni görünce hep iyi hissediyorum", "Güzellik", "Çok güzelsin" gibi yorumlar alan ünlü isim, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özberk’in davetteki zarif ve iddialı tarzı, hayranları tarafından takdir edildi.

burcu 2

Moda İkonu Burcu Özberk

Burcu Özberk, katıldığı davetteki tarzıyla adeta bir moda ikonu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ünlü oyuncu, cesur ve şık kıyafet tercihi ile davette tüm dikkatleri üzerine çekti. Modaya olan ilgisi ve zarif tarzı ile bilinen Özberk, her zaman olduğu gibi yine hayranlarından tam not aldı.

Hayranlarından Büyük Destek

Burcu Özberk'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları, Özberk’in güzelliğini ve tarzını öven yorumlarla ünlü isme olan desteklerini gösterdi. Özberk, ekranlardan uzak kalsa da sosyal medya paylaşımları ile hayranları ile olan bağını kuvvetli bir şekilde sürdürüyor.

burcu 3

Burcu Özberk'in davetteki tarzı, magazin dünyasında uzun süre konuşulacağa benziyor. Ünlü oyuncunun cesur kıyafet tercihi ve zarif duruşu, hayranları ve moda severler tarafından büyük ilgi gördü. Özberk, tatilin ardından katıldığı davetteki tarzı ile yine gündem olmayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.