Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Plajda Görüntülendi! Hayranları Dizideki Tarzına Benzetti! İşte O Anlar...

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Plajda Görüntülendi! Hayranları Dizideki Tarzına Benzetti! İşte O Anlar...
Cuma akşamlarının fenomen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde Nilay karakteri ile gönülleri fetheden Feyza Civelek, sezon finali sonrası Bodrum'da tatilin keyfini çıkarıyor. Ünlü oyuncunun plajdaki şık tarzı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde canlandırdığı Nilay karakteri ile geniş bir hayran kitlesi edinen Feyza Civelek, dizinin sezon finaline girmesiyle birlikte tatil için Bodrum'a gitti. Sezonun yoğun temposunun ardından dinlenmek ve stres atmak isteyen Civelek, plajda denize girmeye çalışırken görüntülendi.

Ünlü oyuncunun plajdaki tarzı, sosyal medyada büyük ilgi topladı. Siyah mayosu, siyah şapkası ve önden mini, arkadan uzun kuyruklu mavi çiçekli eteği ile dikkat çeken Civelek, adeta göz kamaştırdı. Bu şık kombinasyonu ile plajda adeta moda rüzgarları estiren oyuncunun fotoğrafları, kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı.

feyza 2

Feyza Civelek'in plajdaki görüntülerine hayranları tarafından binlerce yorum yapıldı. Sosyal medyada, "bu kız gerçekte de Nilay", "çok şeker çok doğal", "cıvıl cıvıl olmuş", "sanki hiç rol yapmıyormuş gibi" şeklinde yorumlar dikkat çekti. Hayranları, ünlü oyuncunun doğal ve samimi tavırlarına övgüler yağdırdı.

Feyza Civelek, sadece ekranlarda değil, sosyal medyada da hayranlarıyla olan samimi iletişimi ile beğeni topluyor. Dizide canlandırdığı Nilay karakterinin enerjisini gerçek hayata da taşıyan Civelek, takipçilerine ilham vermeye devam ediyor.

Tatilde dinlenmenin yanı sıra yeni projeler için enerji toplayan ünlü oyuncu, sezon finali sonrası dinç ve motive bir şekilde yeni sezona hazırlanıyor. Hem kariyerinde hem de özel hayatında başarılı adımlar atan Civelek, hayranlarının desteği ile yoluna devam ediyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve şık tarzı ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu, takipçileri tarafından merakla takip ediliyor.

nilay 22

Feyza Civelek, plajdaki şık tarzı ve doğal güzelliği ile bir kez daha hayranlarını büyüledi. "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni sezonunda da heyecanla izlenecek olan Civelek, özel hayatında da takipçilerine ilham vermeye devam ediyor. Sosyal medyada yaptığı her paylaşım ile beğeni toplayan ünlü oyuncu, moda konusunda da hayranlarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.