Kenan Doğulu'nun 100 Bin Dolarlık Devasa Valizi Gündem Oldu! ''Boyundan Büyük'' Yorumları Geldi! Beren Saat'ten Yorum Gecikmedi!

Kenan Doğulu'nun 100 Bin Dolarlık Devasa Valizi Gündem Oldu! ''Boyundan Büyük'' Yorumları Geldi! Beren Saat'ten Yorum Gecikmedi!
Kenan Doğulu ve Beren Saat'in eğlenceli anları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcının devasa boyuttaki valizle yaptığı espri, eşi Beren Saat'i gülme krizine soktu ve video kısa sürede viral oldu.

2012 yılından beri birlikte olan ve 2014 yılında İstanbul'da nişanlanan Kenan Doğulu ve Beren Saat, aynı yıl Los Angeles'ta evlenerek mutlu bir evliliğe adım attılar. Uzun süre magazin gündeminde "boşanma" haberleriyle yer alsalar da, çift şimdilerde huzurlu ve mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Kenan Doğulu, yıllardır şarkıları ve sahne performanslarıyla adından söz ettirirken, esprili kimliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak eşi Beren Saat ile bir valiz mağazasına giden Doğulu, burada çektiği eğlenceli bir video ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Devasa boyuttaki bir valizi taşıyan Kenan Doğulu, "2024 yaz turu için hazırım" diyerek yaptığı espriyle herkesi güldürdü.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun boyundan büyük valizi! Beren Saat gülme krizine girdi! O anlar viral oldu - Resim : 3

Bu anları kayda alan Beren Saat ise gülme krizine girdi. Videoda, Beren Saat'in "Mert bu sene kaç ceket hazırladı?" sorusuna Kenan Doğulu'nun "1600" yanıtını vermesi, çiftin arasındaki samimi ve eğlenceli ilişkiyi gözler önüne serdi. Saat'in kahkahaları, izleyicilere de keyifli anlar yaşattı.

Kenan Doğulu'nun bu eğlenceli videosu, sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Çiftin takipçileri, bu samimi ve neşeli anları büyük bir beğeni ile karşıladı. Videoya yapılan yorumlarda, çiftin eğlenceli ve sıcak ilişkisine dair övgüler yer aldı. "Gerçekten çok tatlısınız", "Sizleri böyle görmek çok güzel", "Gülmek size çok yakışıyor" gibi yorumlar dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun boyundan büyük valizi! Beren Saat gülme krizine girdi! O anlar viral oldu - Resim : 4

Kenan Doğulu'nun yoğun konser maratonu öncesi bu esprili anları, hayranlarına da neşeli anlar yaşattı. Çiftin birlikte geçirdiği keyifli zamanlar, takipçileri tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Sosyal medyada sıkça paylaşım yapan ve hayranlarıyla samimi anlarını paylaşan Kenan Doğulu ve Beren Saat, bu paylaşımlarla hayranlarına kendilerini daha yakın hissettiriyor.

Bu eğlenceli video, Kenan Doğulu'nun ve Beren Saat'in sosyal medyada neden bu kadar sevildiğini bir kez daha gösterdi. Çiftin samimi ve doğal halleri, takipçilerine ilham vermeye devam ediyor. Kenan Doğulu'nun devasa valiziyle yaptığı espri, 2024 yaz turu hazırlıkları kadar eğlenceli anlar yaşatacağının bir göstergesi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.