Fenerbahçe'den Ayrılan Serdar Dursun'un Yeni Adresi Belli Oldu! Golcü Oyuncu O Takımda Forma Giyecek...

Fenerbahçe'den Ayrılan Serdar Dursun'un Yeni Adresi Belli Oldu! Golcü Oyuncu O Takımda Forma Giyecek...
Fenerbahçe ile yollarını ayıran milli futbolcu Serdar Dursun, Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul takımlarıyla anlaşamayan Dursun, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından yeni takımına katıldı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren milli futbolcu Serdar Dursun'un yeni adresi nihayet belli oldu. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşmeler yapan ancak bir anlaşmaya varamayan Dursun, Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Corendon Alanyaspor, Serdar Dursun'un lisansını çıkartarak transfer sürecini tamamladı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de forma giyen ve Mourinho'nun kadro planlarında yer almayan Serdar Dursun, yeni takım arayışlarına başlamıştı. Birçok takımla görüşen milli golcü, sonunda Alanyaspor'un teklifini kabul etti. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile yapılan görüşmelerin ardından ikna olan Serdar Dursun, Alanyaspor'a imza attı.

Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu! Gollerine Alanyaspor formasıyla devam edecek...

Alanya'ya İmzayı Attı:

Serdar Dursun, Alanyaspor ile 2 yıllık bir sözleşmeye imza atarak yeni takımına katıldı. Alanyaspor, milli futbolcunun lisansını çıkartarak transfer sürecini resmen tamamladı. Serdar Dursun, yeni sezonda Alanyaspor formasıyla gol arayışına devam edecek.

Milli futbolcunun transferi, Alanyaspor taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de önemli performans sergileyen ve milli takımda da görev alan Dursun, Alanyaspor'un hücum hattına büyük güç katacak. Taraftarlar, Serdar Dursun'un performansını merakla bekliyor.

Başkan Hasan Çavuşoğlu'nun Açıklamaları:

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Serdar Dursun gibi kaliteli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde Alanyaspor'a olan ilgisi ve motivasyonu bizi çok memnun etti. Takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Serdar Dursun'un Açıklamaları:

Yeni takımına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Serdar Dursun ise, "Alanyaspor'da yeni bir sayfa açmaktan dolayı heyecanlıyım. Takım arkadaşlarımla birlikte başarılı bir sezon geçirmek için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızın desteğiyle güzel bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Serdar Dursun: Fenerbahçe'deki en güzel golüm ilk golüm. Özel bir anlamı var. Kaç senelik bir hayaldi - Fenerbahçe Spor Kulübü

Serdar Dursun'un Alanyaspor'a transferi, Türk futbol camiasında da geniş yankı uyandırdı. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çeken milli golcünün, Alanyaspor'da nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Alanyaspor, Serdar Dursun'un katılımıyla hücum gücünü arttırarak yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Yeni sezonda Alanyaspor formasıyla izleyeceğimiz Serdar Dursun, takımının başarısı için ter dökmeye hazır. Taraftarlar ve futbolseverler, Serdar Dursun'un Alanyaspor'da göstereceği performansı büyük bir merakla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.