Neslihan Atagül, Dizi Projesinden Flaş Bir Şekilde Ayrıldı! Hamile Olduğunu Açıklayan Neslihan Atagül Hayranlarını Şaşırttı!

Neslihan Atagül, Dizi Projesinden Flaş Bir Şekilde Ayrıldı! Hamile Olduğunu Açıklayan Neslihan Atagül Hayranlarını Şaşırttı!
Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, hamilelik haberi sonrası yeni dizisi 'İşgal Günlerinde Aşk' projesinden ayrılma kararı aldı. Atagül, bebek müjdesini sosyal medya üzerinden paylaşarak hayranlarını sevindirdi.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, uzun bir aradan sonra ekranlara dönme hazırlıkları yaparken, sürpriz bir gelişmeyle gündeme geldi. 'Yaprak Dökümü', 'Fatih Harbiye', 'Kara Sevda' ve 'Sefirin Kızı' gibi başarılı yapımlarda rol alarak izleyicilerin gönlünde taht kuran Atagül, hamilelik haberi sonrası yeni dizi projesinden ayrılma kararı aldı. Atagül'ün bu kararı, hem hayranlarını sevindirdi hem de merak uyandırdı.

Hamilelik her şeyi değiştirdi Neslihan Atagül dizi başlamadan ayrıldı

Neslihan Atagül, meslektaşı Kadir Doğulu ile 2016 yılında hayatını birleştirmiş ve çift, özel hayatlarıyla sık sık magazin gündeminde yer almıştı. Son olarak, hamilelik açıklamasıyla büyük bir mutluluk yaşayan Atagül, bu haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Karnını tutarak verdiği poza, "Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası. Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" notunu ekleyerek bebek müjdesini paylaştı.

Yeni dizisi başlamadan projeye veda eden Atagül, hayranlarını hem sevindirdi hem de üzdü. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Atagül son olarak eşi Kadir Doğulu ile birlikte 'Gecenin Ucunda' dizisinde kamera karşısına geçmişti. Ancak, yeni projesi 'İşgal Günlerinde Aşk' dizisine hamilelik haberi nedeniyle katılamayacak.

BİR SÜRE DAHA MAHREM TUTMAK İSTERDİK

'İşgal Günlerinde Aşk' projesinde başrol oynayacak olan Atagül’ün yerini doldurmak için yapım ekibi yeni bir kadın oyuncu arayışına başladı. Bu durum, dizinin hayranları ve sektör içinde büyük bir merak uyandırdı. Atagül'ün ayrılığı sonrası, kimin başrolü üstleneceği konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılmaya başlandı.

Neslihan Atagül'ün hamilelik haberi, sosyal medya ve magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı. Hayranları, ünlü oyuncunun bu mutlu haberini sevinçle karşılarken, ekranlara ne zaman döneceği konusunda da merak içinde. Atagül, kariyerindeki bu molayı ailesiyle birlikte huzurlu bir şekilde geçirmek istediğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.