Gülşen'den Bodrum Konserinde Şok Eden Anlar! Şarkı Söylerken Yanlışlıkla Sinek Yuttu! İşte O Anlar...

Gülşen'den Bodrum Konserinde Şok Eden Anlar! Şarkı Söylerken Yanlışlıkla Sinek Yuttu! İşte O Anlar...
Ünlü şarkıcı Gülşen, Bodrum Antik Tiyatro'daki konserinde talihsiz bir olay yaşadı. Sevilen şarkılarını söylerken yanlışlıkla sinek yutan Gülşen, durumu esprili bir şekilde sahnede paylaştı ve hayranlarını güldürdü.

Güçlü sesi ve tarzıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da hayranlarıyla buluştu. Açık sarı renkteki etek ve bluzuyla sahneye çıkan Gülşen, konseri sırasında yaşadığı talihsiz bir olayla gündeme geldi. Konser esnasında yanlışlıkla sinek yutan şarkıcı, bu durumu sahnede esprili bir şekilde anlatarak izleyicileri hem şaşırttı hem de güldürdü.

Şarkıcı Gülşen konserinde yanlışlıkla sinek yuttu

Sahne performansı sırasında yaşadığı olayı seyircilerine anlatan Gülşen, "Hayattaki şansım. Şöyle görüneceğim diye saatlerce uğraş, protein olarak sinek ye. Olacak iş mi arkadaşlar, olmaz. Çok ayıp... Çok günah bana ya valla günah. Bak buralarda dolaşıyorlar. Nazar değmesin maşallah diyelim. Dolaşın dolaşın..." ifadelerini kullandı. Göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle kusursuz fiziğini sergileyen şarkıcı, sinek yutma anını büyük bir rahatlıkla ve esprili bir dille atlattı.

Gülşen’in bu esprili yaklaşımı, konser alanındaki hayranları tarafından büyük alkış aldı. Sahne performansını hiç bozmadan devam ettiren şarkıcı, peş peşe sevilen şarkılarını seslendirerek izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Açık havada konser vermenin azizliğine uğrayan Gülşen, sinek yutma olayıyla ilgili şakalarını sürdürerek sahnedeki enerjisini kaybetmedi.

Şarkıcı Gülşen konserinde yanlışlıkla sinek yuttu

Konser sonrası sahnedeki fotoğraflarını 4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Gülşen, "Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim" notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçileri, Gülşen’in yaşadığı talihsiz durumu esprili bir şekilde ele almasını takdir etti ve ona destek mesajları yağdırdı.

Gülşen, konser boyunca hayranlarına enerjik ve coşkulu bir performans sergiledi. Sahne kıyafeti ve güçlü sesiyle göz dolduran şarkıcı, sinek yutma olayıyla ilgili yaptığı esprilerle de geceye damga vurdu. İzleyiciler, bu talihsiz anın konserin en eğlenceli anlarından biri olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.