Defne Samyeli Instagram Engeline Rağmen Plaj Karelerini Paylaştı! Hayranlarını Alev Alev Yaktın!

Defne Samyeli Instagram Engeline Rağmen Plaj Karelerini Paylaştı! Hayranlarını Alev Alev Yaktın!
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun Instagram'a getirdiği erişim engeline rağmen, Defne Samyeli VPN kullanarak tatil fotoğraflarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımları, takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) Instagram'a uyguladığı erişim engeli yaklaşık beş gündür Türkiye genelinde sürüyor. Bu durum, birçok kullanıcıyı Instagram'a erişimde zorlarken, bazı sosyal medya kullanıcıları VPN (Sanal Özel Ağ) kullanarak platforma giriş yapmaya devam ediyor.

Samyeli 3

Bu durumdan etkilenen ünlülerden biri de Defne Samyeli oldu. 52 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, VPN kullanarak Instagram’daki varlığını sürdürdü ve tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmaya devam etti. Samyeli, tatil anılarını sadece bu yılın değil, geçmiş yıllara ait karelerle de zenginleştirdi.

Samyeli 4

Defne Samyeli'nin Instagram hesabından yaptığı paylaşım, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Ünlü ismin tatil kareleri kısa sürede beğeniler ve yorumlarla doldu. Samyeli’nin yaşına rağmen genç ve dinamik görünümü takipçilerinin takdirini topladı. Sosyal medyada, "Yıllar meydan okuyor", "Harika görünüyor" gibi olumlu yorumlar yağdı.

Samyeli 2

Samyeli'nin tatil kareleri, Instagram'daki erişim engeline rağmen sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı ve takipçilerine yaz tatilinin keyfini yaşattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.