Şevket Çoruh ve 15 Yaş Küçük Eşi Çeşme'de Görüntülendi: Görenlerden Yorum Yağmuru!

Şevket Çoruh ve 15 Yaş Küçük Eşi Çeşme'de Görüntülendi: Görenlerden Yorum Yağmuru!
Arka Sokaklar dizisinin yıldızı Şevket Çoruh, kendisinden 15 yaş küçük eşi Özge Turna ile Çeşme'de tatil yaparken görüntülendi. Çifti görenler, "Eşi çok güzel" ve "Ne şanslı adam" gibi yorumlarla dikkat çekti.

Türk televizyonunun sevilen isimlerinden Şevket Çoruh, uzun yıllardır "Arka Sokaklar" dizisindeki Mesut Komiser karakteriyle tanınıyor. Dizinin sezon yorgunluğunu atmak için eşi Özge Turna ile Çeşme'de tatil yapan Çoruh, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi.

Şevket Çoruh, 15 yaş küçük eşiyle görüntülendi! Gören herkes aynı yorumu yaptı

Çeşme'deki tatilde eşiyle el ele dolaşırken görüntülenen Şevket Çoruh ve Özge Turna, basın mensuplarının objektiflerine takıldı. Şevket Çoruh'un eşi, kendisinden 15 yaş küçük olmasıyla dikkat çekiyor. Çifti görenler, Özge Turna'nın güzelliğini vurgulayarak "Ne şanslı adam", "Eşi çok güzel" gibi yorumlarda bulundular.

Şevket Çoruh, 15 yaş küçük eşiyle görüntülendi! Gören herkes aynı yorumu yaptı

Görüntülenme anında basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren çift, daha sonra gözden kayboldu. Şevket Çoruh ve Özge Turna'nın tatil anları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özge Turna'nın zarif görünümü ve çiftin uyumu, takipçiler tarafından beğenildi ve birçok olumlu yorum aldı.

Bu tatil, Şevket Çoruh'un özel hayatında nasıl mutlu olduğunu ve eşiyle geçirdiği keyifli anları bir kez daha gözler önüne serdi. Özge Turna'nın güzelliği ve çiftin uyumlu görüntüsü, tatilin yanı sıra sosyal medyada da ilgiyle karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.