Wanda Nara Türbana Mı Girdi! Başörtülü Pozları Sosyal Medyayı Salladı! İcardi'den Sonra Değişmiş!

Wanda Nara Türbana Mı Girdi! Başörtülü Pozları Sosyal Medyayı Salladı! İcardi'den Sonra Değişmiş!
Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile olan ilişkisini sonlandıran Wanda Nara, sosyal medyada paylaştığı başörtüsü pozlarıyla dikkat çekti. Ancak, ünlü ismin yeni tarzı, takipçilerinden karışık yorumlar aldı.

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Mauro Icardi ile iki çocuğunun annesi Wanda Nara, geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini sonlandırdı. Boşanma sürecinde olan Nara, kişisel tarzıyla yine gündeme gelmeyi başardı.

Son dönemde dünya çapında ünlüler arasında trend haline gelen başörtüsü akımına katılan Wanda Nara, sosyal medya hesabında yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı. Büyük bir markanın eşarplarından birini seçen Nara, şapkasının üzerine bağladığı eşarbıyla objektif karşısına geçti.

Nara’nın paylaşımları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Ancak, ünlü ismin bu yeni tarzı, bazı takipçilerinden olumsuz yorumlar aldı. Sosyal medya kullanıcıları, Wanda Nara'nın başörtüsü tarzını eleştirerek, "Saçma olmuş", "Yenge sana gitmemiş" gibi yorumlar yaptı.

Wanda Nara’nın tarzı hakkında gelen bu yorumlar, onun sosyal medyadaki etkisinin ve takipçilerinin kendisine olan ilgisinin ne kadar yoğun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ünlü ismin sosyal medya paylaşımları, moda ve tarz konusundaki yenilikleri takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.