Kaya Çilingiroğlu'nun 22 Yaşındaki Sevgilisiyle Dudak Dudağa Görüntülendi! O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı!

Kaya Çilingiroğlu'nun 22 Yaşındaki Sevgilisiyle Dudak Dudağa Görüntülendi! O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı!
Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra'dan bile küçük olan 22 yaşındaki sevgilisi Nevide Çiçek ile Rumelihisarı'nda dudak dudağa görüntülendi. Ünlü futbol yorumcusu, ilişkisi hakkındaki sorulara "Hanımefendi de kız arkadaşım" yanıtını verdi.

Futbol yorumcusu ve eski eş Kaya Çilingiroğlu, özel hayatıyla yine gündemde. Daha önce iki kez nikah masasına oturup boşanan Çilingiroğlu, önceki gece Rumelihisarı'nda genç sevgilisiyle samimi anlar yaşadı. Kızı Zehra'dan bile daha küçük olan 22 yaşındaki Nevide Çiçek ile dudak dudağa görüntülenen Çilingiroğlu, medyanın ilgi odağı oldu.

Kızı Zehra'dan bile küçük! Kaya Çilingiroğlu, 22 yaşındaki sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi

Çilingiroğlu ve 22 yaşındaki sevgilisi, Rumelihisarı'ndaki bir balıkçıda baş başa bir akşam yemeği yedi. Çiftin samimi anları ve öpücüklerle dolu görüntüleri, objektiflere yansıdı. Bu esnada 60 yaşındaki Çilingiroğlu'nun genç sevgilisine olan ilgisi dikkat çekti. Mekan çıkışında basın mensuplarıyla karşılaşan Çilingiroğlu, "Balık yasağı bitti sanırım. Hepiniz balık tutmuş gibisiniz ya" diyerek espri yaptı.

Kızı Zehra'dan bile küçük! Kaya Çilingiroğlu, 22 yaşındaki sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi

Kaya Çilingiroğlu’nun özel hayatındaki bu gelişmelerin yanı sıra, son dönemde ev sahipleri ile yaşadığı anlaşmazlık da gündemde. Ünlü isim, kiracısı olduğu ev sahibinin kendisinden kira artışı talep ettiğini ve "Binada güçlendirme yapılacak" gerekçesiyle kendilerini çıkarmak istediğini iddia etmişti. Çilingiroğlu, ev sahibinin suyu kesmesiyle ilgili olarak, "Maalesef ev sahibi sularımı kesti. İnşallah tatlıya bağlanır" şeklinde konuştu.

Sevgilisiyle olan ilişkisi hakkında da açıklama yapan Çilingiroğlu, "Hanımefendi de kız arkadaşım. İlişkimiz çok yeni" diyerek durumu netleştirdi. Çilingiroğlu’nun genç sevgilisiyle yaşadığı bu samimi anlar ve özel hayatındaki gelişmeler, magazin dünyasında geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.