Mert Demir, Serenay Sarıkaya ile Olan İlişkisi Hakkındaki Reklam İddialarına Son Noktayı Koydu! Açıklamaları Gündem Oldu!

Mert Demir, Serenay Sarıkaya ile Olan İlişkisi Hakkındaki Reklam İddialarına Son Noktayı Koydu! Açıklamaları Gündem Oldu!
"Antidepresan" ve "Ateşe Düştüm" gibi şarkılarıyla tanınan Mert Demir, Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı, Nişantaşı'nda görüntülendi ve reklam aşkı iddialarına net bir cevap verdi.

Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Mert Demir, sadece şarkılarıyla değil, son dönemde Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle de sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Demir'in "Antidepresan", "Ateşe Düştüm" ve "Gözlerime Bak" gibi hit şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Ancak ünlü şarkıcı, müziğinden çok özel hayatıyla konuşulmaya devam ediyor.

Son dönemde Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Mert Demir, Nişantaşı'nda görüntülendi. Magazin Burada'nın haberine göre, ilişkisiyle ilgili ortaya atılan reklam aşkı iddialarına cevap veren Demir, "Nasıl koyuluyor son nokta? Daha önce konuştuk ama sonu gelmiyor gibi," ifadelerini kullanarak bu spekülasyonlara son noktayı koymaya çalıştı.

Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Mert Demir o iddialara son noktayı koydu! - Resim: 1

Ünlü şarkıcı, bu iddiaların sürekli gündeme gelmesinden rahatsız olduğunu belirtti ve ilişkilerinin reklam amacıyla yaşandığına dair dedikoduların gerçek dışı olduğunu ima etti. Mert Demir'in bu net açıklamaları, iddiaların sona ermesi için yeterli olacak mı, zaman gösterecek.

Öte yandan, Mert Demir'in annesi Gülgün Demir de birkaç hafta önce oğlunun Harbiye konserinde Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisi hakkında ilk kez konuşmuştu. Gülgün Demir, "Daha önceden tanışıyoruz Serenay Sarıkaya ile. İkisi birbiriyle mutlu bana söz yok. Evlenmek isterlerse de öyle olur. Onlar ikisinin bileceği iş. Şu an birlikteler, gayet mutlular," şeklinde yaptığı açıklama ile çiftin arasındaki ilişkinin ciddi ve samimi olduğunu vurgulamıştı.

Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Mert Demir o iddialara son noktayı koydu! - Resim: 2

Serenay Sarıkaya ise aylardır süregelen reklam aşkı iddialarına daha önce "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum," diyerek tepki göstermişti.

İlişkileri hakkında yapılan spekülasyonlara rağmen, Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aşklarını gözlerden uzak bir şekilde yaşamaya devam ediyor. Çiftin mutlu birlikteliği, magazin dünyasında uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.