Mauro Icardi'nin Pahalı Çantası Gündemde! Wanda Nara'nın Servet Değerindeki Çanta Koleksiyonundan Mı Kalma?

Mauro Icardi'nin Pahalı Çantası Gündemde! Wanda Nara'nın Servet Değerindeki Çanta Koleksiyonundan Mı Kalma?
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin minik ama pahalı çantası, gündeme damgasını vurdu. Icardi'nin bu tercihi, eski eşi Wanda Nara'nın milyonluk çanta koleksiyonunu yeniden hatırlattı.

Galatasaray’ın başarılı golcüsü Mauro Icardi, hem futbol performansı hem de özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz aylarda ünlü Arjantinli futbolcu, uzun süredir birlikte olduğu eşi Wanda Nara ile yollarını ayırma kararı almıştı. Wanda Nara, ayrılık sonrası yaptığı açıklamada, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedeniyle bir kez daha denedim ama olmadı," diyerek, ilişkilerinin sona erdiğini duyurmuştu. Ayrılığın ardından ortaya atılan iddialar ise dikkat çekiciydi; Nara, boşanma sürecinde Icardi’nin kredi kartlarını iptal ettiğini öne sürmüştü.

Ekran Alıntısı

Bu iddiaların gölgesinde, Mauro Icardi geçtiğimiz cuma günü Rams Park’ta oynanan Atakaş Hatayspor maçı sonrasında görüntülendi. Maç sonrası futbolcuların dikkatini çeken en önemli detay, Icardi’nin diğerlerinden farklı olarak taşıdığı minik çanta oldu. Bu çantanın fiyatı ise adeta dudak uçuklattı. Fransız lüks bir markanın 2024 Sonbahar-Kış erkek koleksiyonuna ait olan çantanın değeri tam 10 bin dolar olarak açıklandı.

Icardi'nin bu çanta tercihi, futbolseverlerin ve moda meraklılarının dikkatini çekerken, birçok kişinin aklına eski eşi Wanda Nara’nın servet değerindeki çanta koleksiyonu geldi. Nara’nın, lüks çantalara olan tutkusu yıllardır biliniyor ve onun bu koleksiyonu adeta dillere destan. Nara, bir dönem servet değerinde olduğu bilinen 160’tan fazla çantayı içeren koleksiyonunu korumak için olağanüstü önlemler almıştı. Koleksiyonun bulunduğu oda, hırsızlara karşı parmak izi ve şifreyle mühürlenmiş üç kapı ile korunuyordu. Ayrıca, bu değerli parçaların hepsi sigorta ettirilmişti.

11

Wanda Nara, bu özel koleksiyonunu sık sık sosyal medyada sergileyerek hayranlarına lüks yaşamından kesitler sunmuştu. Ayrılığın ardından Icardi’nin pahalı çantası ile gündeme gelmesi, Nara’nın çanta koleksiyonunu yeniden gündeme taşıdı. Birçok kişi, Icardi’nin bu lüks çanta seçimini, Nara’nın çantalarına bir gönderme olarak yorumladı.

Icardi'nin bu hareketi, moda dünyasında da büyük yankı uyandırdı. Futbolcuların lüks aksesuar tercihleri, genellikle modayı yakından takip edenler tarafından dikkatle izleniyor. Icardi’nin bu tercihinin arkasında sadece moda mı, yoksa başka bir mesaj mı var, merak konusu olmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu konunun daha fazla tartışılacağı ve Icardi ile Nara’nın ayrılık sürecinin detaylarının ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.