Yenimahalle genç yeteneklerini arıyor! A takım kadrosuna katılma fırsatı...

Yenimahalle genç yeteneklerini arıyor! A takım kadrosuna katılma fırsatı...
2024-2025 sezonu için hazırlıklarını aralıksız sürdüren Yenimahalle Belediyesi, A takım kadrosunu yeteneğine güvenen gençlerden oluşturuyor. Futbol branşında hayallerinin peşini bırakmayan gençlere Yenimahalle kadrosunda yer alma fırsatı.

Geçtiğimiz yıl Sezai Yıldırım Süper Amatör Ligi’ni ikinci sırada kapatarak Playoff maçlarına kalan ve başarılı bir sezonun altına imza atan Yenimahalle Belediyesi, 2024-2025 sezonunda A takımda mücadele edecek genç yeteneklerini arıyor.

2024-2025 sezonu için hazırlıklarını aralıksız sürdüren Yenimahalle Belediyesi, A takım kadrosunu yeteneğine güvenen gençlerden oluşturuyor. Futbol branşında hayallerinin peşini bırakmayan gençlere Yenimahalle kadrosunda yer almak için büyük fırsat doğuyor.

Futbol branşında yeteneğine güvenen, kendini kanıtlama fırsatı arayan 2005 ve öncesi doğumlu gençler, 17-18 Ağustos tarihlerinde Batıkent Ali Öcal Semt Stadında gerçekleştirilecek seçmelere katılma şansını yakalıyor. Seçmeler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen futbol sevdalıları başvuru için 251 32 27 numaralı telefondan gerekli bilgiye ulaşabiliyor.

Yeteneğine güvenen oyuncuları bekliyoruz

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Amacımız gençlerden kurulu bir kadro ile başarıya ulaşmak. Futbola ilgi duyan, yetenekli olduğunu düşünen ve futbolu bir yaşam biçimi haline getiren tüm gençlerimizi A takımımızı oluşturacağımız seçmelere bekliyoruz. Yenimahalle’yi BAL Ligi’ne yükseltmek hedefine ulaşmak için tüm yetenekli oyuncuları takımımıza davet ediyoruz. Yenimahalle’nin başarısına katkı sunan ve ortak olan tüm futbol sevdalılarına şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.