Aleyna Kalaycıoğlu, Ünlü Rapçiyle Yakalandı! Aşk İddiaları Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi!

Aleyna Kalaycıoğlu, Ünlü Rapçiyle Yakalandı! Aşk İddiaları Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi!
Survivor'ın gözde isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, bu kez rapçi Canbay ile birlikteyken objektiflere yakalandı. İkilinin ilişki durumu merak konusu oldu, ancak Kalaycıoğlu'ndan resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Survivor'ın popüler isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, özel hayatıyla sıkça gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde, Kızılcık Şerbeti dizisinde "Fatih" karakterini canlandıran Doğukan Güngör ile Çeşme'de görüntülenmesiyle dikkat çeken Kalaycıoğlu, o dönem sosyal medyada aşk dedikodularına neden olmuştu. Ancak Kalaycıoğlu, bu iddialara yanıt vererek, Güngör ile aralarında romantik bir ilişki olmadığını açıklamıştı.

Aleyna Kalaycıoğlu, Çeşme'de! Plajın yıldızı oldu - Magazin Haberleri - Milliyet

Bu kez Kalaycıoğlu'nun adı, ünlü rapçi Canbay ile anılmaya başladı. Magazinburada'nın haberine göre, Aleyna Kalaycıoğlu ve Canbay, Bebek'teki bir waffle mekanında birlikte görüntülendi. İkili, tatlı bir kaçamak yaparken kameralara yakalandı, bu durum sosyal medyada yeni bir aşk iddiasına yol açtı.

Aleyna Kalaycıoğlu, rapçi Canbay ile ilişkisi hakkında herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı. Görüntülerin ardından yaptığı açıklamada, yoğun iş temposunun ardından enerji depolamak için tatlı yemeğe çıktığını belirtti. Bebek'teki mekanın bir arkadaşına ait olduğunu ve sadece bir arkadaşla birlikte olduğunu vurguladı.

yuıy

Kalaycıoğlu’nun açıklamalarına rağmen, Canbay ile aralarındaki ilişki hakkında çeşitli spekülasyonlar devam ediyor. Ünlü yarışmacının kişisel hayatı, sosyal medyada ve magazin dünyasında merakla takip edilmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.