Ünlü Model Denizde Çırılçıplak Yüzdü! O Anlar Objektiflere Böyle Yansıdı!

Ünlü Model Denizde Çırılçıplak Yüzdü! O Anlar Objektiflere Böyle Yansıdı!
Ünlü model Heidi Klum, geçtiğimiz hafta bir plajda üstsüz güneşlenirken tepki topladı. Klum, çıplaklık konusundaki rahat tavırlarını ve gelen eleştirileri yanıtladı.

Bir dönemin ünlü modellerinden Heidi Klum, geçtiğimiz hafta tatil için gittiği plajda üstsüz şekilde denize girerek dikkatleri üzerine çekti. 51 yaşındaki süper model, 34 yaşındaki müzisyen eşi Tom Kaulitz ile çıktığı tatilde, 17 yaş farkına rağmen "puma" olarak adlandırılan Klum, plajda adeta cesur bir duruş sergiledi. Tanga bikini ve üst giysi olmadan güneşlenmesi, sosyal medyada geniş yankı buldu ve tepkilere yol açtı.

Plajda kimseyi umursamadan üstsüz dolaşınca tepki çekmişti! Heidi Klum'dan yanıt: Çıplaklıkla büyüdüm

Heidi Klum, America's Got Talent jüri üyesi olarak, DailyMail'e verdiği demeçte, çıplaklık konusundaki rahatlığını açıkladı. "Çok fazla çıplaklıkla büyüdüm" diyen Klum, Avrupa kültürünün bu konudaki etkilerine değindi. Klum, "Son fotoğraflarıma gelen tepkiler beni çok güldürdü. Plajda çıplaklığın skandal olmadığı bir yer vardı. Amerikalı olsam da aynı zamanda Avrupalıyım, bu yüzden bu konuda rahatım" dedi.

1

Fransız adasında tatil yaptığı sırada, çevresindeki birçok kadının üstsüz olduğunu belirten Klum, "Bu çok yaygın bir şey. Bu yüzden benim için özel bir anlamı yok. Plajda bu tür davranışlar Avrupa'da oldukça yaygındır" şeklinde konuştu.

Untitled-2

Klum’un bu açıklamaları, Avrupa ve Amerikan kültürleri arasındaki çıplaklık algısındaki farkları ve sosyal medyada bu tür konulara verilen tepkilerin çeşitliliğini gözler önüne serdi. Ünlü modelin plajdaki rahat tavrı, hem eleştirmenler hem de destekçileri arasında geniş bir yankı uyandırmış durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.