Sincanlı Gençlerin Vazgeçilmezi: Gençlik Merkezi! Kontenjan Ve Yaş Sınırı Yok...

Sincanlı Gençlerin Vazgeçilmezi: Gençlik Merkezi! Kontenjan Ve Yaş Sınırı Yok...
Sincan'da beş farklı noktasında hizmet sunan Gençlik Merkezleri; drama, resim, İngilizce, diksiyon gibi ücretsiz eğitimlerle gençleri bekliyor. Kontenjan sınırı olmadan gençlerin sanat, bilim ve sporla iç içe olması amaçlanıyor.

Gençlerin güvenli bir ortamda keyifli ve kaliteli zaman geçirmesini amaçlayan Gençlik Merkezlerini Sincanlı gençler çok seviyor. İlçenin beş farklı noktasında hizmet sunan Gençlik Merkezleri; drama, resim, İngilizce, diksiyon gibi ücretsiz eğitimlerle gençleri bekliyor. Kontenjan sınırı olmadan gençlerin sanat, bilim ve sporla iç içe olması amaçlanıyor.

Sincan Belediyesi’nin gençlerin keyifli, konforlu ve güvenli bir alanda kaliteli zaman geçirmesini hedefleyerek ilçenin beş noktasına açtığı Gençlik Merkezleri, Sincanlı gençler tarafından çok seviliyor.

Gençlik merkezlerinde gençler, drama, resim, diksiyon ve İngilizce dersleriyle hem eğleniyor hem öğreniyor. Gençler aynı zamanda kültürel ve sosyal aktivitelerle de bu merkezlerde sosyalleşiyor.

KONTENJAN VE YAŞ SINIRI YOK

Gençler için spor ve sanatın çeşitli branşlarında talebe göre faaliyetler düzenlenen Gençlik Merkezlerinde herhangi bir kontenjan sınırlaması yok. Gençlerin oyun oynamaya, spor yapmaya ve eğlenmeye duydukları ihtiyaç göz önüne alınarak yapılan bu merkezler için bir yaş sınırı bulunmuyor.

5 farklı noktada hizmete açılan Gençlik Merkezleri ise şöyle;

Selçuklu Mahallesi Gençlik Merkezi, Gökçek Mahallesi Gençlik Merkezi, Yunus Emre Mahallesi Gençlik Merkezi, Törekent Mahallesi Gençlik Merkezi, Mustafa Kemal Mahallesi Gençlik Merkezi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.