Devrim Özkan'ın Yeni Sevgilisi Şok Etti! Torreira’yı çabuk unuttu... Formula 1 Pilotuna Gönlünü Kaptırdı!

Devrim Özkan'ın Yeni Sevgilisi Şok Etti! Torreira’yı çabuk unuttu... Formula 1 Pilotuna Gönlünü Kaptırdı!
Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Lucas Torreira ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir aşka mı yelken açtı? Geçtiğimiz akşam Formula1 pilotu Cem Bölükbaşı ile görüntülenen Özkan’ın şaşkın yanıtı, magazin dünyasında merak uyandırdı.

Son dönemin popüler oyuncularından Devrim Özkan, gerek kariyerinde gerekse özel hayatında adından sıkça söz ettiriyor. Ramo, Vuslat, Vatanım Sensin, Rüya ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi gibi başarılı yapımlarda rol alan genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile olan ilişkisinin sona ermesiyle gündeme gelmişti. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkararak yollarını ayırdıklarını hayranlarına duyurmuştu.

Ancak, magazin dünyası Devrim Özkan’ın özel hayatındaki bu gelişme ile durulmadı. Tv100'ün haberine göre, Özkan dün akşam İstanbul’da bir mekan çıkışında Formula1 pilotu Cem Bölükbaşı ile birlikte görüntülendi. Bu sürpriz buluşma, magazin muhabirlerinin dikkatini çekti ve Özkan’a “Hayırlı olsun” sözleriyle yaklaşmalarına neden oldu. Özkan, muhabirlerin bu sözlerine şaşkın bir ifadeyle “Neye hayırlı olsun diyelim?” diye yanıt vererek, iddialara dair herhangi bir netlik kazandırmadı.

Bu samimi görüntüler, Devrim Özkan ve Cem Bölükbaşı arasında yeni bir ilişkinin başlayıp başlamadığı sorusunu akıllara getirirken, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Hayranları arasında merak uyandıran bu karşılaşma, Özkan’ın aşk hayatında yeni bir sayfa açıp açmadığını sorgulattı.

Devrim Özkan’ın bu yeni iddia karşısındaki tavrı ve Cem Bölükbaşı ile olan ilişkisine dair ilerleyen günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor. Özkan’ın bu ilişkisi, oyunculuk kariyerindeki başarısının yanı sıra magazin dünyasında da uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.