Wanda Nara’dan Icardi’ye Şok Darbe! Barıştı Mı? Eski Eşi İle Fotoğraf Paylaştı!

Wanda Nara’dan Icardi’ye Şok Darbe! Barıştı Mı? Eski Eşi İle Fotoğraf Paylaştı!
Mauro Icardi ile boşanma kararı alan Wanda Nara, eski eşi Maxi López ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşım, Icardi'ye atılmış bir darbe olarak yorumlanırken, fotoğraf kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde aldıkları boşanma kararıyla tüm dikkatleri üzerlerine çekmişti. Temmuz ayında Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık kararını duyurmuş ve bu açıklama büyük yankı uyandırmıştı. Nara, “Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım” ifadeleriyle dikkat çekmişti.

Wanda Nara'dan Icardi'ye bir darbe daha! Eski eşi Maxi López'le poz verdi, o kareyi görenler şoke oldu - Resim: 4

Boşanma sürecinde yaşanan gelişmeler ise magazin dünyasında adeta fırtınalar estirdi. Arjantinli gazeteci Majo Martino’nun iddialarına göre, Mauro Icardi, eşine ait tüm kredi kartlarını bloke ettirerek Wanda Nara’ya büyük bir şok yaşattı. Bu hamle, çift arasındaki gerginliği daha da tırmandırdı.

Wanda Nara'dan Icardi'ye bir darbe daha! Eski eşi Maxi López'le poz verdi, o kareyi görenler şoke oldu - Resim: 5

Öte yandan Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde Arjantin’in en büyük konser alanlarından biri olan Movistar Arena’da sahne almıştı. Ünlü şarkıcı Catriel Guerreiro ile birlikte sahne alan Nara, dudak dudağa verdiği pozla magazin gündemine oturmuştu. Bu olayın yankıları henüz dinmemişken, Nara’dan bir bomba daha geldi.

Wanda Nara'dan Icardi'ye bir darbe daha! Eski eşi Maxi López'le poz verdi, o kareyi görenler şoke oldu - Resim: 6

Wanda Nara, sosyal medya hesabından eski eşi Maxi López ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğraf, sadece Icardi'yi değil, tüm takipçilerini şaşkına çevirdi. Nara, eski eşi ve iki çocuğuyla birlikte çekilmiş bu öz çekimi paylaşarak, magazin dünyasında gündemin zirvesine yerleşti. Nara’nın Lopez ile paylaştığı bu kare, Icardi ile olan boşanma sürecinde yeni bir gerilim dalgası yarattı.

Wanda Nara'dan Icardi'ye bir darbe daha! Eski eşi Maxi López'le poz verdi, o kareyi görenler şoke oldu - Resim: 3

Maxi López, futbol kariyerinde yeni bir sayfa açarak bir futbol kulübü satın almıştı. Nara’nın Lopez’i ziyaret ederek bu fotoğrafı paylaşması, çiftin geçmişteki ayrılıklarının ardından yeniden bir araya gelme sinyalleri olarak değerlendirildi. Sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandıran bu paylaşım, Nara’nın takipçileri arasında tartışmalara yol açtı.

Nara’nın bu hareketi, boşanma sürecindeki Icardi’ye atılmış bir darbe olarak yorumlanırken, ikilinin arasındaki gerginliğin daha da artmasına neden oldu. Nara’nın bu paylaşımı, hem magazin dünyasında hem de sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırarak, ilişkilerinin geleceği konusunda spekülasyonların artmasına yol açtı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.