Çağatay Ulusoy ve Şenay Gürler'in Yatak Sahnesi Sosyal Medyayı Salladı! "Tam Bir Centilmen" Filminin Cesur Anları Gündemde!

Çağatay Ulusoy ve Şenay Gürler'in Yatak Sahnesi Sosyal Medyayı Salladı! "Tam Bir Centilmen" Filminin Cesur Anları Gündemde!
Netflix’in merakla beklenen filmi "Tam Bir Centilmen", Çağatay Ulusoy ve Şenay Gürler'in cesur yatak sahnesiyle büyük ses getirdi. Filmin fragmanıyla birlikte sosyal medyada hızla yayılan bu sahne, izleyicilerden yoğun yorum aldı.

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı ve Netflix platformu için çekilen “Tam Bir Centilmen” filminin yayın tarihi açıklandı. 26 Eylül’de izleyicilerle buluşacak olan film, şimdiden sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle Ulusoy ve Şenay Gürler arasında geçen yatak sahnesi, fragmanın yayımlanmasının ardından gündem oldu. Filmde yer alan bu sahne, izleyicilerden gelen binlerce yorumla sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

55

Ateşli Anlar Sosyal Medyada Olay Oldu

Netflix, filmin yayın tarihini duyururken, Çağatay Ulusoy ve Şenay Gürler'in yer aldığı cesur yatak sahnesini içeren bir fragman yayımladı. Bu sahne kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı ve izleyicilerden yoğun geri dönüş aldı. Kullanıcılar, “Şenay için izlerim”, “Beklediğimden daha iyi”, “Çağatay'ın çok harika ve çarpıcı tarzına hayran kaldım”, “Cesur sahneler fazla gibi” gibi çeşitli yorumlar yaparak düşüncelerini dile getirdiler. Sahnenin cesur olması, filmle ilgili beklentileri daha da artırdı.

33

Filmin Konusu ve Yapım Ekibi

“Tam Bir Centilmen” filmi, aşık olduktan sonra hayatı köklü bir şekilde değişen bir jigolonun hikayesini anlatıyor. Bu dramatik öykü, izleyicileri derinden etkileyen bir anlatım sunmayı hedefliyor. Filmin senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgetay oturuyor. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği bu yapımda, Ulusoy’a Ebru Şahin, Haki Biçici, Nazlı Bulum ve Şenay Gürler eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunun güçlü performansı ve hikayenin ilgi çekici yapısı, filmin izleyiciler tarafından sabırsızlıkla beklenmesine neden oluyor.

11

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

“Tam Bir Centilmen” filmi, özellikle cesur sahneleriyle adından söz ettiriyor. Çağatay Ulusoy ve Şenay Gürler’in arasında geçen yatak sahnesi, fragmanın yayımlanmasıyla birlikte sosyal medyada gündem oldu. Bu sahne, izleyiciler arasında tartışma yaratırken, filmin yayınlanacağı 26 Eylül tarihi büyük bir merakla bekleniyor. Netflix’in iddialı yapımlarından biri olan “Tam Bir Centilmen”, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla şimdiden yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olmaya aday.

44

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.