Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'tan Romantik Tatil Paylaşımları! Aşk Dolu Kareler Beğeni Topladı!

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'tan Romantik Tatil Paylaşımları! Aşk Dolu Kareler Beğeni Topladı!
Ünlü oyuncu Birce Akalay, sevgilisi Hakan Kurtaş ile çıktığı tatilden romantik karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin gözlerden uzak yaşadıkları aşkları, bu tatil pozlarıyla gün yüzüne çıktı.

Ekranların sevilen isimlerinden Birce Akalay, son dönemlerde başarılı projeleriyle olduğu kadar özel hayatıyla da gündemde. "Yer Gök Aşk", "Asi", "Babil" ve "Kuş Uçuşu" gibi dizilerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Akalay, son olarak kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile yaşadığı aşkla adından söz ettiriyor.

Romantik Tatil Paylaşımları

Bir süredir Hakan Kurtaş ile gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu etti. Sevgilisiyle birlikte çıktıkları tatilden romantik anlarını paylaşan Akalay, hayranlarına ilişkilerinin ne kadar özel ve güzel olduğunu gösterdi. Akalay ve Kurtaş’ın bu samimi ve aşk dolu kareleri, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Hakan Kurtaş ile aşk yaşayan Birce Akalay'dan tatil pozları! Sevgilisiyle romantik karelerini paylaştı! - Resim: 2

Çiftin Keyifli Anları Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Bir hayli keyifli ve huzurlu görünen çift, tatil boyunca romantizmin doruklarını yaşadı. Akalay’ın paylaştığı fotoğraflarda, çiftin deniz kenarında ve güneşin batışında çekilen kareleri dikkat çekti. Bu özel anları ölümsüzleştiren çift, aşklarını sosyal medyada da paylaşarak takipçilerinin beğenisini kazandı.

Hakan Kurtaş ile aşk yaşayan Birce Akalay'dan tatil pozları! Sevgilisiyle romantik karelerini paylaştı! - Resim: 5

Hayranlardan Yoğun Beğeni ve Yorum Yağmuru

Birce Akalay’ın bu romantik tatil paylaşımları, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Çiftin samimi ve doğal halleri, takipçilerinin ilgisini çekerken, Akalay’ın tarzı ve enerjisi de büyük takdir topladı. Akalay’ın paylaşımına yapılan yorumlar arasında sevgilisi Hakan Kurtaş’ın da özel bir yeri vardı. Kurtaş, paylaşımın altına “More&more (Daha fazla&daha fazla)” şeklinde yorum yaparak, ilişkilerinin derinliğini ve mutluluğunu ifade etti.

Hakan Kurtaş ile aşk yaşayan Birce Akalay'dan tatil pozları! Sevgilisiyle romantik karelerini paylaştı! - Resim: 6

Özel Hayatıyla Gündemde

Birce Akalay, daha önce Murat Ünalmış ve Sarp Levendoğlu ile evlenip boşanmıştı. Ancak son dönemde Hakan Kurtaş ile yaşadığı ilişkiyle yeniden aşkı bulan Akalay, bu kez özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor. Ancak bu romantik tatil paylaşımları, çiftin ne kadar mutlu ve uyumlu olduklarını gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.