Kaya Çilingiroğlu, Genç Sevgilisinin Gerçek Yüzünü Öğrenince Her Yerden Engelledi! İşte Detaylar...

Kaya Çilingiroğlu, Genç Sevgilisinin Gerçek Yüzünü Öğrenince Her Yerden Engelledi! İşte Detaylar...
Ünlü iş insanı Kaya Çilingiroğlu, kendisinden 38 yaş küçük sevgilisiyle dudak dudağa yakalanmasının ardından şok bir gerçeği öğrenince ilişkiyi bitirdi.

Türk iş dünyasının tanınmış isimlerinden Kaya Çilingiroğlu, son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Daha önce ünlü sanatçı Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile yaptığı evliliklerden iki çocuğu olan Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde kendisinden 38 yaş küçük bir kadınla dudak dudağa görüntülenmişti. Bu görüntüler, magazin dünyasında büyük yankı uyandırırken, Çilingiroğlu’nun yeni ilişkisi de merak konusu olmuştu.

Kaya Çilingiroğlu, dudak dudağa yakalandığı genç sevgilisiyle ilgili gerçeği öğrenince her yerden engelledi

Şok Gerçeği Öğrenince Her Yerden Engelledi

Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı 16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri töreninde bu yeni ilişkisi hakkında şok edici açıklamalarda bulundu. Milliyet'e konuşan Çilingiroğlu, genç sevgilisinin Mehmet Ali Erbil’in eski sevgilisi olduğunu öğrendiğini ve bu durumu öğrenir öğrenmez ilişkiyi sonlandırdığını belirtti. “Bir de 22 yaşında olduğunu öğrenince her yerden engelledim. Beni kullandı” diyerek yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

“Basının Oraya Gelmesini O İstemiş”

Çilingiroğlu, geceyle ilgili öğrendiği bir diğer şok edici gerçeği de paylaştı. Ünlü iş insanı, o gece basın mensuplarının orada bulunmasını genç sevgilisinin ayarladığını öne sürdü. “Meğer o gece oraya basının gelmesini o istemiş, başkalarına aratmış. Ben bunları sonradan öğreniyorum. Benim üzerimden prim yapmaya çalıştı ama sanırım pek de amacına ulaşamadı” dedi. Çilingiroğlu, bu olayın ardından genç kadının telefon numarasını sildiğini ve tüm iletişim kanallarından engellediğini açıkladı.

Kaya Çilingiroğlu, dudak dudağa yakalandığı genç sevgilisiyle ilgili gerçeği öğrenince her yerden engelledi

Özel Hayatıyla Gündemde

Kaya Çilingiroğlu, geçmişte Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile yaptığı evliliklerden sonra da sık sık özel hayatıyla gündeme gelmişti. Bu evliliklerden Zehra ve Hüseyin Kaya adında iki çocuğu olan Çilingiroğlu, son dönemde ilişkileriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ancak bu son olay, ünlü iş insanının yaşadığı belki de en büyük hayal kırıklıklarından biri olarak kayıtlara geçti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.