Mert Ramazan Demir'in Yeni Sevgilisi Şok Etti! İşte Benim Stilim Yarışmacısı Çıktı! İşte Detaylar...

Mert Ramazan Demir'in Yeni Sevgilisi Şok Etti! İşte Benim Stilim Yarışmacısı Çıktı! İşte Detaylar...
Afra Saraçoğlu ile yaşadığı aşkı sonlandıran Mert Ramazan Demir, Bali'de İşte Benim Stilim yarışmacılarından Özden Cerrahoğlu ile samimi şekilde görüntülendi. Ayrılık sonrası ilk kez başka biriyle görüntülenen Demir, yeni aşkıyla magazin gündemine oturdu.

Yalı Çapkını dizisinde 'Ferit' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, oyunculuk kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Dizi setinde tanıştığı ve birlikte rol aldığı Afra Saraçoğlu ile yaşadığı fırtınalı aşk, magazin dünyasında sıkça konuşulmuştu. Çift, zaman zaman ilişkilerindeki iniş çıkışlarla gündeme gelmiş, hatta dudak dudağa yakalandıkları anlar büyük yankı uyandırmıştı. Ancak bu tutkulu aşk, hayranlarının üzüntüsüne neden olacak şekilde sona erdi.

Ayrılık haberleri sonrası hem Mert Ramazan Demir hem de Afra Saraçoğlu, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. İkilinin birbirini sosyal medya hesaplarından takipten çıkarması, aralarındaki ilişkinin tamamen bittiği şeklinde yorumlandı. Demir, ayrılık sonrası ilk kez basına konuştuğunda, "Bir şey söylemeye gerek yok..." diyerek sessizliğini korumayı tercih etti.

22

Ancak Mert Ramazan Demir, kısa sürede yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, Bali'de tatil yaparken İşte Benim Stilim programının popüler yarışmacılarından Özden Cerrahoğlu ile samimi anlar yaşarken görüntülendi. Bir gece kulübünde eğlenen ikilinin yakınlaştığı anlar, magazin basınının objektiflerine yansıdı ve sosyal medyada hızla yayıldı.

Demir'in, Özden Cerrahoğlu ile görüntülenmesi, hayranları ve magazin takipçileri arasında büyük merak uyandırdı. Bali’de çekilen bu kareler, ünlü oyuncunun Afra Saraçoğlu ile olan ilişkisini tamamen geride bıraktığı ve yeni bir aşka yelken açtığı yönünde yorumlandı. Özden Cerrahoğlu, İşte Benim Stilim yarışmasındaki iddialı tarzı ve güçlü kişiliğiyle tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor. İkilinin birlikte eğlendiği bu anlar, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Ekran Alıntısı

Mert Ramazan Demir’in bu yeni ilişkisinin nasıl ilerleyeceği ve Afra Saraçoğlu ile geçmişte yaşananların bu ilişkiye nasıl yansıyacağı merak konusu. Özellikle sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler, ikilinin arasında filizlenen aşkın ne kadar ciddi olduğu sorusunu gündeme getirdi.

Bu gelişmelerle birlikte, Demir’in hayranları ve magazin basını, bu yeni ilişki hakkında daha fazla detay öğrenmek için sabırsızlanıyor. Özden Cerrahoğlu ile olan ilişkisi, Demir’in kariyeri ve özel hayatı açısından yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.