Mauro Icardi'nin Yeni Arabası Ağızları Açık Bıraktırdı! ''Wanda Nara'dan Ayrılınca Teselliyi Burada Buldu''

Mauro Icardi'nin Yeni Arabası Ağızları Açık Bıraktırdı! ''Wanda Nara'dan Ayrılınca Teselliyi Burada Buldu''
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Wanda Nara ile boşanma sürecinde yaşadığı zor günlerin tesellisini yeni aldığı lüks otomobilinde buldu. 12.2 milyon takipçili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar, gündem oldu...

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sadece futbol kariyeriyle değil, özel hayatındaki çalkantılarla da sıkça gündeme geliyor. 31 yaşındaki futbolcu, uzun süredir boşanma aşamasında olduğu eşi Wanda Nara ile yaşadığı zorlu süreçte, dikkatleri başka bir yöne çekmeyi başardı. Nara, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarına hız kesmeden devam ederken, Icardi de teselliyi milyonlarca euro değerindeki lüks otomobil koleksiyonunda buldu.

Wanda Nara ile boşanmaya hazırlanan Mauro Icardi teselliyi yeni otomobilinde buldu: Verdiği pozlarla sosyal medyayı yıktı geçti! - Resim: 2

Yaklaşık 52 milyon liralık bir fiyat etiketine sahip yeni otomobiliyle dikkat çeken Icardi, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. 12.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında, yeni arabasıyla çekilmiş pozlarını paylaşan yıldız futbolcu, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Icardi, paylaşımına "Birlikte mükemmel çiftiz, o dikkatleri üzerine çekiyor ve ben de!" notunu ekleyerek, kendisiyle ve yeni arabasıyla olan uyumunu esprili bir dille vurguladı.

Bu paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, futbolseverler ve takipçileri Icardi'nin lüks yaşantısına olan hayranlıklarını dile getirdiler. Arjantinli yıldızın garajında spor, arazi, şehir ve iş kategorilerinde altı farklı otomobilin bulunduğu biliniyor. Daha önce dünyanın en pahalı otomobillerinden biri olarak gösterilen ve sadece üç adet üretilen 25 milyon Euro'luk arabasıyla da gündeme gelmişti.

Wanda Nara ile boşanmaya hazırlanan Mauro Icardi teselliyi yeni otomobilinde buldu: Verdiği pozlarla sosyal medyayı yıktı geçti! - Resim: 3

Icardi'nin lüks araçlara olan tutkusu, sıkıntılı zamanlarda ona moral kaynağı olmaya devam ediyor gibi görünüyor. Özellikle Wanda Nara ile yaşadığı boşanma sürecinin baskısı altında olduğu bir dönemde, yeni otomobiliyle yaptığı bu gösterişli paylaşım, futbolcunun bu tür zorluklarla başa çıkma yöntemini ortaya koyuyor.

Sosyal medyada paylaştığı bu yeni görüntüler, sadece lüks yaşantısını sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda Icardi'nin bu süreçte güçlü kalma çabasını da yansıtıyor. Yıldız futbolcunun hayranları, onun bu enerjik ve olumlu tutumunu desteklerken, Icardi'nin yeni sezon için motivasyonunu yüksek tutmaya çalıştığına dair yorumlarda bulunuyor.

Wanda Nara ile boşanmaya hazırlanan Mauro Icardi teselliyi yeni otomobilinde buldu: Verdiği pozlarla sosyal medyayı yıktı geçti! - Resim: 4

Boşanma süreci devam eden Mauro Icardi, bir yandan futbol kariyerine odaklanırken, diğer yandan da kişisel hayatında dengeyi bulmaya çalışıyor. Lüks otomobillerle olan bu bağı, ona bu zorlu süreçte bir nebze de olsa moral kaynağı olmuş gibi görünüyor. Galatasaraylı yıldızın gelecekteki adımları merakla beklenirken, hayranları da onun her anını yakından takip etmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.