Ali Koç Küplere Bindi! Fenerbahçeli Yıldız Oyuncuyu Bizzat Kadro Dışı Bıraktı! İşte O İsim...

Ali Koç Küplere Bindi! Fenerbahçeli Yıldız Oyuncuyu Bizzat Kadro Dışı Bıraktı! İşte O İsim...
Fenerbahçe’de beklenmedik bir karar alındı. Başkan Ali Koç’un bizzat müdahalesiyle Boşnak futbolcu Rade Krunic kadro dışı bırakıldı. Krunic’in takımdan ayrı çalıştığı ve kendisine yeni bir kulüp bulması gerektiği bildirildi.

Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor karşısında alınan 5-0’lık galibiyetin ardından takımda yaşanan bu şok gelişme, Sarı-lacivertli camiada büyük yankı uyandırdı. Başkan Ali Koç’un bizzat müdahale ettiği olayda, Fenerbahçe’nin sezon başında Milan’dan büyük umutlarla transfer ettiği Rade Krunic, kadro dışı bırakıldı.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor’u Fred’in hat-trick yaptığı maçta 5-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek haftayı averajla lider tamamlarken, kulüp içinde sular durulmuyor. Sezon başında Milan’dan 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Rade Krunic, beklentileri karşılayamayınca gözden düştü. Bu sezon 4 maçta sadece 223 dakika süre alan Boşnak futbolcu, gol veya asist katkısı sağlayamayarak teknik heyetin ve yönetimin sabrını taşırdı.

Fenerbahçe’de ilk neşter vuruldu! Ali Koç duruma el attı! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı - Resim: 5

Spor yorumcusu Ahmet Konanç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Krunic meselesine el koyduğunu ve futbolcunun kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Konanç, "Başkan Ali Koç, Krunic meselesine el koydu. Boşnak futbolcu kadro dışı bırakıldı. Antrenmanlarda da geçtiğimiz hafta ayrı çalıştı. Oyuncuya kulüp bulması gerektiği söylendi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de ilk neşter vuruldu! Ali Koç duruma el attı! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı - Resim: 3

Fenerbahçe'nin bu kararı, taraftarlar arasında da büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Krunic, Sarı-lacivertli forma altında bir türlü istenen performansı sergileyememiş, sahada beklenen katkıyı sağlayamamıştı. Bu duruma daha fazla kayıtsız kalamayan Başkan Ali Koç, radikal bir karar alarak Krunic’i kadro dışı bıraktı. Oyuncunun takımdan ayrı olarak bireysel antrenmanlara başladığı ve kendisine yeni bir kulüp bulması için talimat verildiği öğrenildi.

Krunic’in Fenerbahçe kariyeri, beklentilerin çok uzağında kaldı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Boşnak futbolcunun, İstanbul macerası kısa sürede hayal kırıklığıyla sona erdi. Şimdi, Krunic'in kariyerine hangi kulüpte devam edeceği merak konusu.

Fenerbahçe’de ilk neşter vuruldu! Ali Koç duruma el attı! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı - Resim: 6

Fenerbahçe, Alanyaspor ile oynayacağı maça hazırlıklarını sürdürürken, kadroda Krunic’in eksikliği nasıl telafi edilecek, bu sorunun yanıtı da taraftarlar arasında tartışılmaya başlandı. Teknik heyet, bu krizi aşmak için alternatif çözümler üzerinde çalışıyor.

Başkan Ali Koç’un bu kararlı hamlesi, Fenerbahçe'de disiplini sağlama adına önemli bir adım olarak değerlendirilirken, yönetim ve teknik heyetin, sezona başarıyla devam etmek için oyuncu performanslarını yakından izlemeye devam edeceği de vurgulanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.