Wanda Nara'dan Olay Yaratacak Yataklı Pozlar! Yarı Çıplak Şekilde Kamera Karşısında! ''İcardi Pişman''

Wanda Nara'dan Olay Yaratacak Yataklı Pozlar! Yarı Çıplak Şekilde Kamera Karşısında! ''İcardi Pişman''
Mauro Icardi ile ayrılığını duyuran Wanda Nara, cesur yatak pozuyla sosyal medyayı salladı. İç çamaşırıyla verdiği poz sonrası binlerce yorum alan Nara, eski eşinin hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Wanda Nara, ayrılık haberlerinin ardından sosyal medyada cesur paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı aldıklarını duyuran Wanda Nara, bu kararı sosyal medya hesabından paylaştığı bir açıklama ile resmileştirmişti. "Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım" sözleriyle ayrılığı duyuran Nara, bu açıklamayla hayranlarını şok etmişti.

Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan olay yatak pozu! İç çamaşırıyla sere serpe uzandı! Ünlü futbolcunun hayranları yorum yağmuruna tuttu - Resim: 2

Ayrılığın ardından Icardi'nin Nara’ya ekonomik baskı uyguladığı ve kartlarını bloke ettiği iddiaları gündeme gelmişti. Bunun üzerine Nara, çocuklarının okul masraflarını eski eşi Maxi Lopez’e ödeterek dikkatleri üzerine çekmişti. Tüm bu gelişmelerin gölgesinde, Nara’nın sosyal medya paylaşımları ise her zamanki gibi büyük ilgi görüyor.

Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan olay yatak pozu! İç çamaşırıyla sere serpe uzandı! Ünlü futbolcunun hayranları yorum yağmuruna tuttu - Resim: 6

Son olarak, yatağında iç çamaşırıyla sere serpe uzandığı bir pozunu paylaşan Wanda Nara, bu kareyle yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Cesur pozunu Instagram hesabından paylaşan Nara, takipçilerinden binlerce yorum aldı. Bazı hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulan Nara, eski eşi Icardi’nin hayranlarından ise eleştiri dolu yorumlar aldı. "Icardi'yi mutsuz ettiğin için takipten çıkıyorum", "Yenge bu ne?", "Icardi sensiz çok daha mutlu", "Bu kıvrımlar bir skandal" gibi yorumlar, Nara’nın cesur paylaşımına gelen tepkiler arasında yer aldı.

Icardi'den ayrılan Wanda Nara'dan olay yatak pozu! İç çamaşırıyla sere serpe uzandı! Ünlü futbolcunun hayranları yorum yağmuruna tuttu - Resim: 8

Wanda Nara’nın sosyal medya hesabı, her paylaşımıyla olay yaratmaya devam ederken, cesur pozlarıyla gündemde kalmayı sürdürüyor. Icardi ile yollarını ayıran Nara, bu süreçte güçlü duruşu ve dikkat çeken paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.