Özcan Deniz'den Kız Kardeşine Kaset Tehdidi! Aile İçindeki Gerginlik Tehditlere Vardı! İşte Detaylar...

Özcan Deniz'den Kız Kardeşine Kaset Tehdidi! Aile İçindeki Gerginlik Tehditlere Vardı! İşte Detaylar...
Ünlü sanatçı Özcan Deniz, eşi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey dışındaki aile üyelerini hayatından çıkardığını açıkladıktan sonra kız kardeşi Yurda Güler ile aralarında büyük bir kriz patlak verdi.

Türk müziğinin ve sinema dünyasının sevilen ismi Özcan Deniz, aile içindeki gerginlikle gündeme oturdu. Sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, eşi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey dışında kalan aile üyelerini hayatından çıkardığını duyurdu. Bu açıklama, Deniz’in kız kardeşi Yurda Güler ile arasında büyük bir gerilime yol açtı ve olay tehditlere varan bir kriz haline geldi.

Özcan Deniz, "Sizi çok seviyorum. Canım oğlum benim, canım karım. Canımsınız. Ben artık kim için yaşadığımı biliyorum ve de çok mutluyum. Hiç olmadığım kadar da hafif ve güçlüyüm" sözleriyle ailesine olan bağlılığını ifade ederken, diğer aile üyelerine sırtını döndüğünü açıkça belirtti. Bu açıklamayı gören kız kardeşi Yurda Güler, abisinin eşi Samar Dadgar’ı suçlayarak, onun ağabeyini aileden uzaklaştırdığını iddia etti.

Özcan Deniz Aile Üyeleriyle İlişkisini Kopardığını Açıkladı, Kız Kardeşiyle Tartışma Yaşandı

Güler, sosyal medya üzerinden yaptığı sert açıklamada, "Birinci evliliği bitmeden İran’dan buraya meşhur olmak için gelen bu kızı biz hiç tasvip etmedik. Bu kız türlü oyunlarla ağabeyimi bizden uzaklaştırdı, bizi evden kovdurttu" diyerek Dadgar’a ağır suçlamalar yöneltti. Güler’in bu sözleri, aile içinde yaşanan gerginliğin boyutlarını gözler önüne serdi.

Ortalık fena karıştı! Özcan Deniz'den kız kardeşine kaset tehdidi

Bu suçlamalara sinirlenen Özcan Deniz, kız kardeşine sosyal medya üzerinden verdiği sert cevapla tansiyonu iyice yükseltti. Deniz, "Evet Yurda Hanım! Akşamı bekle birtanem" diyerek gözdağı verdi. Daha sonra gece yarısı yaptığı yeni bir paylaşımda, "Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve en sinsisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Ama merak etme! Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor ve bir saygısızlığını daha bekliyor" ifadeleriyle tehditlerini sürdürdü. Bu sözler, Deniz’in elinde kız kardeşine karşı kullanabileceği bir video olduğunu iddia etmesiyle aile içindeki krizi daha da derinleştirdi.

Ortalık fena karıştı! Özcan Deniz'den kız kardeşine kaset tehdidi

Yurda Güler’in suçlamalarına eşi Samar Dadgar da kayıtsız kalmadı. Dadgar, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "O seviyeye düşmeyeceğim. Sizle sizin gibiler uğraşsın. Benim gücüm sizin karanlık yanınıza yetmez" diyerek kendini savundu ve Güler’in iddialarını yalanladı. Dadgar, mutluluğunu korumaya odaklandığını belirterek, bu tür tartışmalara daha fazla vakit ayırmak istemediğini ifade etti.

Özcan Deniz ve kız kardeşi Yurda Güler arasındaki bu gerginlik, aile içindeki çatışmaların ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Deniz’in tehditleri ve Güler’in suçlamaları, aile bağlarının ne derece zedelendiğini gözler önüne serdi. Bu olayların ardından aile içinde nasıl bir çözüm yolu bulunacağı ise merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.