Yasemin Sakalıoğlu 25 kadın Usta İle Boyadı! Dünyanın En Büyük Bayrağı... 20 Gün Sürdü!

Yasemin Sakalıoğlu 25 kadın Usta İle Boyadı! Dünyanın En Büyük Bayrağı... 20 Gün Sürdü!
Dünyanın En Büyük Bayrağını Yasemin Sakalıoğlu ve 25 kadın Usta 20 Günde Boyadı. 180 metre uzunluğunda ve 120 metre genişliğinde olmasıyla dünya çapında bir ilk olarak kabul ediliyor.

Bianca Boya’nın sponsorluğunda, Mut Belediyesi ve Panoffect iş birliğiyle 22 dönümlük bir araziye dev bir Türk bayrağı işlendi. Bu proje, 180 metre uzunluğunda ve 120 metre genişliğinde olmasıyla dünya çapında bir ilk olarak kabul ediliyor. Bayrağın boyanması için toplamda 30 bin litre kırmızı ve 2 bin litre beyaz su bazlı Bianca Boya kullanıldı.

Yasemin Sakallıoğlu ve 25 Kadın Usta Ekip Başında

Projenin yüzü olarak ünlü oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu seçildi. Sakallıoğlu’na, 25 kadından oluşan bir dönüşüm boya uzmanı ekip eşlik etti. Ekip, 20 günlük yoğun bir çalışma süreci sonunda bu dev eseri tamamladı.

Dünyanın En Büyük Boyanmış Bayrağı

Mut'ta gerçekleştirilen bu dev bayrak projesi, sadece büyüklüğüyle değil, aynı zamanda etkileyici görüntüsü ve arkasındaki anlamla da dikkat çekiyor. Bu proje, dünyanın arazi üzerine işlenmiş en büyük Türk bayrağı olma özelliğini taşıyor ve bu alanda dünya rekorunu kırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.