Yalı Çapkını'nda Seyran'a Yeni Partner Geliyor! Ünlü Oyuncu Diziye Katıldığını Açıkladı!

Yalı Çapkını'nda Seyran'a Yeni Partner Geliyor! Ünlü Oyuncu Diziye Katıldığını Açıkladı!
Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni sezonda izleyiciyi şaşırtacak gelişmelerle geri dönüyor. Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu’nun yeni partneri olarak genç oyuncu Cem Söküt, Sinan rolüyle diziye katılıyor.

Star TV’nin büyük ilgi gören dizisi Yalı Çapkını, yeni sezonda izleyicilerini heyecanlandıracak gelişmelerle dönmeye hazırlanıyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı dizide, zaman atlaması ve yenilenen hikaye örgüsü dikkat çekiyor. Yeni sezonda Seyran karakterine yeni bir partner geliyor: Sinan. Bu yeni karaktere ise genç ve yetenekli oyuncu Cem Söküt hayat verecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Yalı Çapkını dizisi, iki yıllık bir zaman atlamasıyla ekrana dönecek. Hastalığını yenen ve sağlığına kavuşan Seyran ile Ferit’in boşanmasıyla birlikte, ikili yeni hayatlarına adım atacak. Seyran’ın hayatına giren yeni karakter Sinan, izleyicinin merakını şimdiden cezbetmiş durumda. Sinan karakterine ise daha önce Çukur, Duran, Hakim ve Mahkum dizilerinde başarılı performanslar sergileyen genç oyuncu Cem Söküt hayat verecek.

Yalı Çapkını'nda Seyran'a yeni partner geliyor! Cem Söküt kadroya dahil oluyor

Cem Söküt, son olarak yönetmenliğini Hande Türkel’in üstlendiği, senaryosunu Cem Özüduru ve Ozan Ağaç’ın kaleme aldığı "Barda" filminde rol almıştı. Genç oyuncunun Yalı Çapkını dizisinde Seyran ile nasıl bir ilişki geliştireceği ise izleyiciler arasında büyük merak konusu. Dizinin yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ederken, Seyran ve Sinan’ın ekrana yansıyacak olan hikayesi, şimdiden dizinin hayranları arasında heyecanla bekleniyor.

Yalı Çapkını, yenilenen hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürprizlerle dolu senaryosuyla, yeni sezonda da ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olmaya aday. Seyran ve Ferit’in ayrı hayatlar yaşamaya başlaması, dizinin izleyicileri için büyük bir değişim anlamına geliyor. Seyran’ın hayatına yeni giren Sinan karakteri ise dizinin dinamiklerini tamamen değiştirecek gibi görünüyor.

Yalı Çapkını'nda Seyran'a yeni partner geliyor! Cem Söküt kadroya dahil oluyor

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Yalı Çapkını’nın izleyicilere nasıl sürprizler sunacağı merakla bekleniyor. Cem Söküt’ün diziye katılmasıyla birlikte Seyran karakterinin yaşayacağı yeni maceralar, izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.