Melis Sezen Venedik Film Festivali’nde Şov Yaptı! Dekolteli Elbisesiyle Yürekleri Hoplattı!

Melis Sezen Venedik Film Festivali’nde Şov Yaptı! Dekolteli Elbisesiyle Yürekleri Hoplattı!
Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen, 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’ne katıldı. Ünlü oyuncu, derin dekoltesi ve beyaz kıyafetiyle dikkat çekerken, sosyal medyada bikini izleri ve elbisesinin kolları hayranları tarafından beğenildi.

Türk televizyonunun sevilen yüzlerinden Melis Sezen, oyunculuk kariyerindeki başarılarını yurt dışındaki etkinliklere taşıyarak dikkat çekmeye devam ediyor. Sezen, geçtiğimiz günlerde 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’ne oyuncu arkadaşı Salih Bademci ile birlikte katıldı. Ünlü ikili, ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar’ın yeni filmi "The Room Next Door"un gösterimine katıldı.

Ekran görüntüsü 2024-09-03 113418

Venedik’in büyüleyici atmosferinde beyazlar içinde boy gösteren Melis Sezen, her zamanki cesur stilini festivalde de sergilemekten geri kalmadı. Beyaz bir elbise tercih eden Sezen, derin dekoltesiyle göz kamaştırırken, dikkatlerden kaçmayan bikini izleri de sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalara kazınan Sezen'in kıyafeti, sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusu oldu.

Ekran görüntüsü 2024-09-03 113431

Sezen’in elbisesinin kolları hakkında yapılan yorumlar da dikkat çekiciydi. Bazı kullanıcılar, “O kollar çok rahatsız edici ya” diyerek kıyafetin detaylarını eleştirirken, başka bir kullanıcı, “Kız bari bikini izlerini kapasaydın” şeklinde yorum yaptı. Kimi takipçiler ise Sezen’in elbisesini bir gelinliğe benzeterek, “Gelinliğini giyip gitmiş” dedi. Melis Sezen'in cesur moda tercihleri ve bu tercihlerinin sosyal medya üzerindeki yankıları, ünlü oyuncunun gündemden düşmeyen bir figür olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

hghg

Sezen, geçtiğimiz hafta Amsterdam Septimius Ödülleri’ne tek Türk aday olarak katılmış ve orada da iddialı bir kıyafet seçimiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Venedik’teki bu son görünümü ise, Sezen’in sadece oyunculuğuyla değil, moda tercihleriyle de uluslararası arenada adından söz ettirdiğini kanıtlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.