Devrim Özkan'a Plajda Sürpriz! Lucas Torreira Öyle Bir Şey Yaptı Ki, Devrim Özkan Şaşkına Döndü!

Devrim Özkan'a Plajda Sürpriz! Lucas Torreira Öyle Bir Şey Yaptı Ki, Devrim Özkan Şaşkına Döndü!
Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira, yeniden barıştığı sevgilisi Devrim Özkan’a plajda sürpriz bir doğum günü kutlaması organize etti. Meyveli pasta ve deniz kenarında romantik anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Galatasaray’ın sevilen futbolcusu Lucas Torreira, 8 aylık bir ayrılığın ardından yeniden bir araya geldiği oyuncu sevgilisi Devrim Özkan’a sürprizlerle dolu bir doğum günü kutlaması düzenledi. Torreira, sevgilisini unutamamış ve geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinden yeniden birbirlerini takibe alarak barışmışlardı. Bu barışmanın ardından aşkları kaldığı yerden doludizgin devam eden çift, bu kez plajda romantik anlarıyla gündeme geldi.

Lucas Torreira, sevgilisi Devrim Özkan’ın doğum gününü unutulmaz kılmak için deniz kenarında sürpriz bir kutlama organize etti. Meyveli bir pasta hazırlatan Torreira, plajda sevgilisini şaşırtarak ona unutulmaz bir an yaşattı. Devrim Özkan, bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, pastadaki mumları üflerken sevgilisine teşekkür öpücüğü vermeyi de ihmal etmedi.

Bu sürpriz kutlama, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özkan’ın bir meyveli pastaya bu kadar şaşırması, takipçileri arasında espri konusu oldu. Birçok kullanıcı, “Bu kadar basit bir sürprizle bile mutlu olabiliyorlarsa, aşk gerçekten bu işte” şeklinde yorumlar yaptı.

Aşklarının her anını sosyal medya üzerinden paylaşan ve bu paylaşımlarla dikkat çeken çift, bu sürpriz doğum günü kutlamasıyla da gündemdeki yerlerini sağlamlaştırdı. Lucas Torreira ve Devrim Özkan, hem futbol hem de televizyon dünyasında kariyerlerinde ilerlerken, romantik ilişkileriyle de hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Bu tür sürprizlerle aşklarını taze tutan çiftin, gelecekte ne gibi romantik jestler yapacağı ise merak konusu. Özkan ve Torreira, aşklarıyla sadece birbirlerini değil, sosyal medya takipçilerini de gülümsetmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.