Salma Hayek, Doğum Gününü Bikinisiyle Böyle Kutladı! ''Bu Yaşta Bu Seksilik Gerçek Olamaz''

Salma Hayek, Doğum Gününü Bikinisiyle Böyle Kutladı! ''Bu Yaşta Bu Seksilik Gerçek Olamaz''
Ünlü Hollywood yıldızı Salma Hayek, 58. doğum gününü Instagram’da paylaştığı cesur bikinili fotoğraflarla kutladı. Hayranlarından gelen övgü dolu yorumlar, Meksikalı oyuncunun genç görünümüne hayran bıraktı.

Hollywood’un en ikonik isimlerinden biri olan Salma Hayek, hem kariyeri hem de güzelliği ile yıllara meydan okumaya devam ediyor. 58 yaşına giren ünlü oyuncu, doğum gününü Instagram’da paylaştığı cesur bikinili fotoğraflarla kutladı ve sosyal medyada adeta fırtınalar estirdi. Her daim genç kalmayı başaran Hayek, bu yıl da geleneği bozmayarak, fit vücudunu sergilediği bikinili karelerle hayranlarını büyüledi.

Ünlü Hollywood yıldızı Salma Hayek'ten bikinili doğum günü kutlaması! Cesur pozlarını paylaştı! "Kim der ki 58 yaşında" - Resim: 7

Meksikalı oyuncu, Fransız iş insanı François-Henri Pinault ile evli ve güzelliğiyle her yaşta ilgi odağı olmayı sürdürüyor. 28,8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayek, bikinili pozlarına “Doğum günü bikini damp’I, iyi ki doğdum, iyi ki 58 oldum. Not: Fotoğrafların hiçbiri eski değil” notunu düşerek, takipçilerine gençliğinin sırrını bir kez daha gözler önüne serdi.

Ünlü Hollywood yıldızı Salma Hayek'ten bikinili doğum günü kutlaması! Cesur pozlarını paylaştı! "Kim der ki 58 yaşında" - Resim: 5

Hayek, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir podcast yayınında genç kalma sırrını açıklamış ve bu sırrın meditasyon ile frekans makineleri olduğunu belirtmişti. Bu açıklamalarıyla da hayranlarının ilgisini çeken Hayek, şimdi de 58 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartacak fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hayek’e, hayranlarından “Aman tanrım çok genç görünüyorsun”, “Muhteşem”, “İyi ki doğdun”, “Kim der ki 58 yaşında” gibi binlerce yorum geldi. Hayranları, ünlü oyuncunun yaşını nasıl bu kadar iyi koruduğuna hayran kalırken, Hayek de kendine has zarafeti ve cesaretiyle bir kez daha beğeni topladı.

Ünlü Hollywood yıldızı Salma Hayek'ten bikinili doğum günü kutlaması! Cesur pozlarını paylaştı! "Kim der ki 58 yaşında" - Resim: 6

Salma Hayek, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda kendine olan güveni ve genç görünümüyle de ilham kaynağı olmaya devam ediyor. 58 yaşına girerken sergilediği bu özgüven ve güzellik, onun sadece Hollywood’da değil, sosyal medyada da bir ikon olmayı sürdürdüğünün bir kanıtı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.